ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

«Φοβάστε αυτό που δεν κατανοείτε»

Η εμμονή κάποιων να αναθεματίζουν ό,τι δεν τους μοιάζει ή δεν κατανοούν θα ήταν ένα κοινωνικό και ψυχολογικό φαινόμενο προς παρατήρηση, που θα αφορούσε κυρίως τους ειδικούς. Αρχίζει και γίνεται όμως άκρως ενδιαφέρον, από τη στιγμή που ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος έρχεται και επανέρχεται επαναλαμβάνοντας για το σπιράλ τον χαρακτηρισμό «απολιτίκ και συντηρητικό». Κι αυτό γιατί το Σπιράλ -το ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό σχήμα της τοπικής βουλής- είναι ένα κίνημα πολιτών για την Πάτρα, για το οποίο ο ίδιος ούτε την ανάγκη ύπαρξής του κατανοεί, ούτε την μαχητικότητα που αυτό επιδεικνύει.

Τι κατανοεί ο κ. Πετρόπουλος; Κομματικούς μηχανισμούς, αποστολές κομματικής σκοπιμότητας, χάσιμο χρόνου, καθυστερήσεις και αναβολές για θέματα που δεν τολμά να ακουμπήσει, λαϊκισμό και κτίσιμο πελατειακής σχέσης με κάποιους από τους πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης μας, προνόμια σε ημέτερους και το θέσφατο της υπακοής στον Αρχηγό του Κόμματός του. Τάξιμο, χάιδεμα και αποπροσανατολισμός, όταν υπάρχει ανάγκη συγκάλυψης αστοχιών και ολιγωρίας. Ποιος είναι συντηρητικός κύριε Πετρόπουλε; Ποιος αναπαράγει τοπικά το παθογενές πολιτικό σύστημα της χώρας;

Φοβάστε την αλήθεια και τον αντιληπτό κίνδυνο που εγκυμονεί για σας το Σπιράλ. Η αγάπη για την πόλη δεν είναι κάτι που γνωρίζετε από το αξιακό σας πλαίσιο και γι' αυτό δεν το αναγνωρίζετε ούτε στους άλλους.

Οψόμεθα αλλήλους στα Δημοτικά Συμβούλια και στους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Πατρινούς. Για μια Πάτρα -τρίτη πόλη της χώρας- παραγωγική και εξωστρεφή όπως της αξίζει!

Της Εύας Αθανασοπούλου,

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός,

Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Δημοτικής Παράταξης Σπιράλ

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος συνεχίζουν οι ομάδες του NBA, με τη Λίγκα να ανακοινώνει τα φιλικά προετοιμασίας.Συγκεκριμένα, τα πρώτα ματς θα γίνουν στ . . .
LIFE STYLE

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα είναι παραγωγός ενός νέου σόου γνωριμιών για το Lifetime με τίτλο «Swipe Swap».Η ITV Entertainment, η οποία έχει την παραγωγή των σειρών «Love Island», «Qu . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είναι επίσημο και η σχολή προπονητών για το UEFA C΄ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας. Από 21 έως 25/7/2020 θα πραγματοποιηθεί η α΄ φάση σχολής προπονητών UEFA-C στην Πάτρα, σύμφων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Κάθε χρόνο κατά μῆνα Ἰούλιο (πρῶτο Σαββατοκύριακο) τελοῦνται λαμπρές ἑορταστικές ἐκδηλώσεις, στήν Ζουμπάτα Πατρῶν, γενέτειρα τοῦ Ἐθνομάρτυρος Ἱεράρχου Γρηγορίου Δέρκων, ὁ ὁποῖος τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Κάθε χρόνο κατά μῆνα Ἰούλιο (πρῶτο Σαββατοκύριακο) τελοῦνται λαμπρές ἑορταστικές ἐκδηλώσεις, στήν Ζουμπάτα Πατρῶν, γενέτειρα τοῦ Ἐθνομάρτυρος Ἱεράρχου Γρηγορίου Δέρκων, ὁ ὁποῖος τό 1821, κρεμάστηκε ἀ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην Πατρών Πύργου στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής.   Eυτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός, προκλήθηκαν μόνο κάποιες υλικές ζημιές στο όχημα.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής ΔιεύθυνσηςΔυτικής Ελλάδας σε θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτώνΗ Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύεισυνολι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search