ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Θ. Τουλγαρίδης: Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ μαζί και στο ψέμα

Δήλωση του Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρου Τουλγαρίδη

Με ανακοινώσεις τους οι επικεφαλής των παρατάξεων της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ, μέσα από ένα όργιο παραπληροφόρησης και παραποίησης της πραγματικότητας, κουνούν το δάχτυλο στην Δημοτική Αρχή, που χρόνια ολόκληρα, έχει δώσει πραγματικές μάχες, μαζί με τους εργαζόμενους, για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εργαζομένων στον Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θεωρώντας υποχρέωσή μας βρεθήκαμε στα Δικαστήρια, για να υπερασπιστούμε τις δύο εργαζόμενες του Οργανισμού, στην συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει γιατί οι νόμοι που ψήφισαν τα κόμματά σας τους στερούν την εργασία τους.

Ως Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, εκπροσωπώντας και τον Δήμαρχο, βρέθηκα δίπλα στις εργαζόμενες και ζήτησα από το Δικαστήριο να καταθέσω υπέρ τους. Σε αντίθεση με τους επικεφαλής των παρατάξεων Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ και των υπολοίπων συμμάχων τους, που για πολλοστή φορά, έλαμψαν δια της απουσίας τους. 

Οι αντεργατικοί νόμοι, που ψήφισαν τα κόμματά σας κύριοι, απολύουν τους συμβασιούχους, απαγορεύουν τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και την μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Ο Κώστας Πελετίδης και η Δημοτική Αρχή, είναι παντού παρόντες, σε όλες τις διεκδικήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων. Δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε ίδιοι.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου γνωρίζουν πολύ καλά από την πείρα τους, ότι οι Δημοτικές Αρχές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., απέλυαν κατά εκατοντάδες τους εργαζόμενους. 

Κατανοούμε την δύσκολη θέση που έχετε βρεθεί γιατί απουσιάζατε για μια ακόμα φορά από την μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση της περασμένης Κυριακής, όπου χιλιάδες συνδημότες μας πορεύτηκαν με αγωνιστικότητα μέσα στο κατακαλόκαιρο από την Πάτρα μέχρι το Ρίο, για την υπογειοποίηση του τρένου.

Η εχθρότητά σας απέναντι στον λαό που αγωνίζεται και την Δημοτική Αρχή που είναι στην πρώτη γραμμή, δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε με «χορηγίες» και «μπουγαδοκόφινα», ούτε με συκοφαντίες.

Όσα ψέματα και να επιστρατεύσετε, δεν μπορείτε πια να κοροϊδέψετε κανέναν!

Ο λαός, σας έχει πάρει είδηση κι έχει καταλάβει, ότι το μόνο που σας απασχολεί και που σας ενώνει, είναι το πώς θα εμποδίσετε το φιλολαϊκό έργο της Δημοτικής Αρχής και πώς θα συκοφαντήσετε την συνεπή μας στάση, υπέρ του Πατραϊκού λαού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νησί της Χάλκης θα επισκεφτεί την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 10:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στην τελετή εγκαινίων του Νέου Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου του ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κανένα κρούσμα κορονοϊού δεν έχει περάσει μέχρι στιγμής από τις πύλες εισόδου του αεροδρομίου του Αράξου. Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη του πολιτικού αεροδρομίου του Αράξου Γιώργο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασυνεπής ως προς τις υποχρεώσεις της προς τρίτους, εξακολουθεί να εμφανιζεται ο φορέας του Κράτους, αφού για έναν ακόμα μήνα φέτος αυξήθηξαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ειδικότερα, . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη αύξηση των θανάτων και των κρουσμάτων Covid – 19 καταγράφηκαν στην Ιταλία τις τελευταίες 24 ώρες, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (05.08.2020). Τα κρούσματα του κορονοϊού στη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κανένα κρούσμα κορονοϊού δεν έχει περάσει μέχρι στιγμής από τις πύλες εισόδου του αεροδρομίου του Αράξου. Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη του πολιτικού αεροδρομίου του Αράξου Γιώργο Γκουβίτσα, καθημεριν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από σήμερα οι θρησκευτικές εκδηλώσεις εν όψει της δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.Στην Πάτρα πανηγυρίζει με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα ο ιστορικός Ιερός Ναός του Παντο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search