ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Κώστας Σπαρτινός: Ποτέ άλλοτε ένα «παρών» δεν σήμαινε τόσο εκκωφαντικά «απών»

Η τοποθέτηση της ΝΔ στην ονομαστική ψηφοφορία για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και το πάγωμα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά συμπυκνώνει την πολιτική της τακτική στη σημερινή συγκυρία.

Πολιτική αμηχανία με αυτοαναιρούμενη στάση σε συνδυασμό με τον τρόμο μήπως και κακοκαρδίσουν τους «υψηλούς τους φίλους», εγχώριους και – κυρίως – ξένους.

Δεν είναι τυχαίο που τις ίδιες ώρες που ο Αλέξης Τσίπρας διεκδικεί αυτά που δικαιούται η ελληνική κοινωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του στους άρχοντες του νεοφιλελευθερισμού, προσπαθώντας να τους πείσει ότι πρέπει να ρίξουν την ελληνική Κυβέρνηση και να τον εμπιστευτούν ως Πρωθυπουργό για να εφαρμόσει «ό,τι του λέει ο Σόιμπλε κι άλλα τόσα».

Το «παρών» της ΝΔ στη Βουλή δεν σημαίνει παρά «απών» από την εθνική προσπάθεια, αδιαφορία για την αγωνία των οικονομικά αδύνατων που δημιούργησαν οι πολιτικές της και των συμμάχων της, τορπιλισμό της διαπραγμάτευσης για τα εργασιακά δικαιώματα και τη ρύθμιση του χρέους.

 Ένα εκκωφαντικό «απών» που δεν μπορούν να καλύψουν οι κραυγές και οι χυδαιολογίες των γνωστών πρωτοκλασάτων στελεχών της.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον Κρυμμένο Θησαυρό βρήκε το πλήρωμα 159 με θέμα «Θριντήδες» και υπεύθυνους τους Δημήτρη και Κωνσταντίνο Κουρμπανά. Tο κυνήγι για την εύρεση του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού ξεκίνησε λ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αργοστόλι παίχτηκε το τυχερό δελτίο της Κυριακάτικης κλήρωσης του Τζόκερ. Ένας υπερτυχερός θα εισπράξει το ποσό των 6.179.415,45 ευρώ, με το δελτίο να είναι ένα τυποποιημένο με . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θα συνεχίσουν και αυτή την εβδομάδα τις κινητοποιήσεις του οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Συγκεκριμένα όπως αποφάσισε σε συνεδρίασή του το ΔΣ του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι «την Δευτέρα 24-02, στο χρονικό διάστημα από 08:00 έως 15:00 θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στην περιοχή Οβρυάς λόγω ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θα συνεχίσουν και αυτή την εβδομάδα τις κινητοποιήσεις του οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Συγκεκριμένα όπως αποφάσισε σε συνεδρίασή του το ΔΣ του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν δίωρες στάσεις εργασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέα Αθανασόπουλου σύσκεψη με θέμα την υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την πρόληψη ζημιώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την 4η Μαρτίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω  θέματα: Η Σύστα
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search