ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Κώστας Σπαρτινός: Ποτέ άλλοτε ένα «παρών» δεν σήμαινε τόσο εκκωφαντικά «απών»

Η τοποθέτηση της ΝΔ στην ονομαστική ψηφοφορία για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και το πάγωμα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά συμπυκνώνει την πολιτική της τακτική στη σημερινή συγκυρία.

Πολιτική αμηχανία με αυτοαναιρούμενη στάση σε συνδυασμό με τον τρόμο μήπως και κακοκαρδίσουν τους «υψηλούς τους φίλους», εγχώριους και – κυρίως – ξένους.

Δεν είναι τυχαίο που τις ίδιες ώρες που ο Αλέξης Τσίπρας διεκδικεί αυτά που δικαιούται η ελληνική κοινωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του στους άρχοντες του νεοφιλελευθερισμού, προσπαθώντας να τους πείσει ότι πρέπει να ρίξουν την ελληνική Κυβέρνηση και να τον εμπιστευτούν ως Πρωθυπουργό για να εφαρμόσει «ό,τι του λέει ο Σόιμπλε κι άλλα τόσα».

Το «παρών» της ΝΔ στη Βουλή δεν σημαίνει παρά «απών» από την εθνική προσπάθεια, αδιαφορία για την αγωνία των οικονομικά αδύνατων που δημιούργησαν οι πολιτικές της και των συμμάχων της, τορπιλισμό της διαπραγμάτευσης για τα εργασιακά δικαιώματα και τη ρύθμιση του χρέους.

 Ένα εκκωφαντικό «απών» που δεν μπορούν να καλύψουν οι κραυγές και οι χυδαιολογίες των γνωστών πρωτοκλασάτων στελεχών της.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαστάσεις λαμβάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και στην Πάτρα η παραβατικότητα και η βία των ανηλίκων και η τοπική κοινωνία οφείλει να προσπαθήσει να ορθώσει  αναχώματα στο ανησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας  για την Αντιπυρική Περίοδο 2024, ΚΑΛΕΙ τους ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές οικοπέδων να  φροντίσουν για τον καθαρισμό και την συντή
Image
Image

Search