ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Ανδρέας Τζουραμάνης για την Πατρών-Πύργου

"Δυστυχώς, τις παλινωδίες της προηγούμενης κυβέρνησης, με την κατάτμηση του έργου και τις καθυστερήσεις, έχει διαδεχθεί η καταφανής ανετοιμότητα της νέας κυβέρνησης να δώσει αξιόπιστη λύση. Αποτέλεσμα, να μην υπάρχει ορίζοντας ολοκλήρωσης του έργου και να εξακολουθούν να δεινοπαθούν οι πολίτες της Αχαΐας και της Ηλείας.".

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης ο Ανδρέας Τζουραμάνης, υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στις τελευταίες εκλογές στην Αχαΐα.

Προσθέτοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής, με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, έχει υπογραμμίσει την ασάφεια και την αοριστία των χειρισμών εκ μέρους του νέου υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

«Η πραγματικότητα δείχνει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν είχε επεξεργασμένο σχέδιο ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες στο έργο και να διορθωθούν τα λάθη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, περιμένουμε την έκβαση μιας διαπραγμάτευσης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία θα κρατήσει πολλούς μήνες και αυτό χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει τελικά σε νέα δεδομένα για την πορεία ανακατασκευής της Πατρών - Πύργου και το κατασκευαστικό σχήμα», σημείωσε ο κ. Τζουραμάνης.

Ο κ. Τζουραμάνης επεσήμανε ακόμα ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών οφείλει άμεσα να ενημερώσει τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας για το πλάνο που προωθεί, για την ωριμότητα των συζητήσεων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και για τα μέτρα που έχει λάβει ώστε να μην απενταχθεί το έργο της Πατρών - Πύργου και χάσει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. «Θέλω να πιστεύω ότι πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση θα ληφθούν και απ' τους τοπικούς φορείς μας. Το έργο είναι κρίσιμο όχι μόνο για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και για την υποστήριξη της τοπικής ανάπτυξης στη Δυτική Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Τζουραμάνης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

  Την ώρα που η Αττική βρίσκεται στο κόκκινο και τα σενάρια για νέο lockdown βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, οι νέες εικόνες συνωστισμού προβληματίζουν.   Σε σταθμούς του μετρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ύπαρξη συμφωνίας για την έναρξη των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τα πάντα να είναι έτοιμα. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Αναβάλλεται η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, που ήταν να γίνει 24 και 25 Σεπτεμβρίου, λόγω κρούσματος κορoναϊού σε υπάλληλο, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Σαρλ Μισέλ. Σύμφωνα με τον ε . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στο Υπαίθριο Θέατρο του Αιγίου Γεώργιος Παππάς και ώρα 20:00, θα λάβει χώρα ο θεατρικός μονόλογος «Η πόρνη από πάνω», το αριστούργημα του Αντώνη Τσιπιαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον Δεκέμβριο του 2014, είχε σημειωθεί στο κέντρο της Πάτρας, μια από τις πιο επεισοδιακές συγκρούσεις της αστυνομίας με ομάδα αντιεξουσιαστών, που διαδήλωναν για την δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τα Δημοτικά Σχολεία της Κ. Αχαΐας (1ο, 2ο και 3ο) ξεκίνησε σήμερα η εκστρατεία ενημέρωσης των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ευθύνης του Κ.Υ.Κ. Αχαΐας (Δήμος
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search