ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

«Να δούμε και τον αναπτυξιακό χαρακτήρα του θαλάσσιου μετώπου»

Στον αναπτυξιακό χαρακτήρα του θαλάσσιου μετώπου αναφέρθηκε στην παρέμβασή της στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας για το θέμα της αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου η δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Οργάνου Κατερίνα Σολωμού.

 

Υπογράμμισε ότι παράλληλα με τις αναπλάσεις και τους χώρους πολιτισμού και αναψυχής θα πρέπει να σκεφτούμε και τις εμπορικές χρήσεις που θα μπορέσουν να φέρουν θέσεις εργασίας και έσοδα στον δήμο, αλλά και το πως η αξιοποίηση θα συνδυαστεί με μια σημαντική υποδομή που θα σηματοδοτεί την πόλη και θα αποτελέσει τουριστικό πόλο έλξης, θα της δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα.

 

Η κ. Σολωμού τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να δούμε τα καλά παραδείγματα άλλων πόλεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που αξιοποίησαν το θαλάσσιο μέτωπό τους και σηματοδότησαν με αυτό το νέο στίγμα τους, ενώ επεσήμανε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία, ίσως η μεγαλύτερη που έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα για να αλλάξει το προφίλ της, να αποκτήσει ευθεία επαφή με τη θάλασσά της στον κεντρικό της ιστό και να …ξαναδιηγηθεί το παραλιακό της αφήγημα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αναζήτηση ενός συμβιβασμού σχετικά με το ευρωπαϊκό πακέτο μέτρων για την αντιμετώπιση του μεγάλου οικονομικού αντίκτυπου του κοροναϊού θα επιδιώξει το Eurogroup που θα συνεδριά . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε στους Αμερικανούς να προετοιμαστούν για μια μεγάλη άνοδο στους θανάτους λόγω του κορωνοϊού τις ερχόμενες μέρες, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει, ό . . .
LIFE STYLE

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, έχει γίνει ευρέως γνωστός το τελευταίο διάστημα μέσα από τις καθημερινές ενημερώσεις για την επέλαση του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση της Αστυνομίας σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες η εκκλησία άνοιξε κανονικά, παρά την απαγόρευση.Στο σημείο έφτα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση της Αστυνομίας σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες η εκκλησία άνοιξε κανονικά, παρά την απαγόρευση.Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 7 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα για την υγεία, η Ε.Ι.Ν.Α προχωρά σε συμβολικές κινητοποιήσεις με συγκέντρωση εργαζόμενων στα προαύλια των νοσοκομείων και παραχώρηση συνέντευξης τύπου, στo πλαίσι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search