ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Νίκος Μοίραλης : Λουκέτο ή μεταρρύθμιση;

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος (10ο Περιφερειακό Τμήμα) υπό την προεδρία του πρώην προέδρου του Γιώργου Κουτρουμάνη, δημοσίευσε εγκαίρως την θέση του για την μη συγχώνευση της Α' και Γ' ΔΟΥ Πατρών.

Οταν άρχισε να συζητείται το θέμα, αρχικά σε «πολιτικά πηγαδάκια» μέσα στο '19, φροντίσαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας ως διοικητικό συμβούλιο, τεκμηριώνοντας την άποψη μας για την έλλειψη προσωπικού, κατά την αναλογία ΑΦΜ επιχειρήσεων / ελεγκτή εφορίας.

Καθώς και για τις κτιριακές υποδομές που δεν έχουν τις προδιαγραφές ενοποίησης και ομαλής λειτουργίας, υπό μια στέγη.

Φτάνουμε στο 2020 και απλά, σε αυτή την περίοδο ως νέα διοίκηση, επικαιροποιούμε τη θέση μας, για να ενισχύσουμε την προσπάθειά μας όλοι οι φορείς της Πάτρας, ως μοχλός πίεσης.

Με απώτερο σκοπό η σημερινή κυβέρνηση να υπακούσει στο πρόσταγμα της πόλης μας!

Για εμάς «μεταρρύθμιση» δεν σημαίνει αυτόματα και συγχώνευση υπηρεσιών.

Η πρόσληψη νέων επιστημόνων, ικανών να καλύψουν το φόρτο εργασίας και η πιθανή μετάταξη παλιών υπαλλήλων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση σε μια τόσο κομβική δημόσια υπηρεσία της Πάτρας, της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας.

*Ο Νίκος Μοίραλης είναι οικονομολόγος, γγ Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο 75χρονος κατέληξε σήμερα (05.04.2020) το πρωί. Είχε μεταφερθεί από την Κέρκυρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Θετική στον κορονοϊό και η σύζυγος του. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αναζήτηση ενός συμβιβασμού σχετικά με το ευρωπαϊκό πακέτο μέτρων για την αντιμετώπιση του μεγάλου οικονομικού αντίκτυπου του κοροναϊού θα επιδιώξει το Eurogroup που θα συνεδριά . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε στους Αμερικανούς να προετοιμαστούν για μια μεγάλη άνοδο στους θανάτους λόγω του κορωνοϊού τις ερχόμενες μέρες, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει, ό . . .
LIFE STYLE

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, έχει γίνει ευρέως γνωστός το τελευταίο διάστημα μέσα από τις καθημερινές ενημερώσεις για την επέλαση του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση της Αστυνομίας σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες η εκκλησία άνοιξε κανονικά, παρά την απαγόρευση.Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 7 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα για την υγεία, η Ε.Ι.Ν.Α προχωρά σε συμβολικές κινητοποιήσεις με συγκέντρωση εργαζόμενων στα προαύλια των νοσοκομείων και παραχώρηση συνέντευξης τύπου, στo πλαίσι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search