ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Θεόδωρος Ξυλιάς: Εταιρεία χρωστά 700.000 ευρώ στη ΔΕΥΑΠ

Από τότε, παρ' όλες τις παρεμβάσεις μου στο Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο και την ενημέρωση που είχε κατά τις επισκέψεις του στον Ψαθόπυργο, τόσο από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας όσο και από κατοίκους και φορείς της περιοχής την περίοδο 2015-2019, για την αυθαίρετη από το 2010 χρήση νερού χωρίς να πληρώνει, από την εταιρεία που κατασκεύαζε το τμήμα από Ροδινή έως Ρίο της Νέας Εθνικής Οδού.

Η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, από την ανάληψη των καθηκόντων της το Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα, δεν έχει προβεί σε καμία ουσιαστική ενέργεια, προκειμένου η παραπάνω εταιρεία να υποχρεωθεί να καταβάλει τα χρήματα που οφείλει ή να κατασκευάσει ανταποδοτικά έργα στην περιοχή, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί με το Δήμο Ρίου, για μια συμφωνία που δεν ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Πατρέων, μετά την συνένωση με τον Νόμο Καλλικράτη το 2010.

Έτσι η εταιρεία συνέχιζε να καταναλώνει νερό, σε ποσά που ανέρχονται στις 700.000€ περίπου, με καταμέτρηση που πραγματοποίησε η ΔΕΥΑΠ το 2016.

Σήμερα όμως με την ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής, ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί χρόνος με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί και νομικά να διεκδικήσει τα οφειλόμενα σε βάρος του Δήμου και κυρίως της περιοχής Ψαθοπύργου, που επιβαρύνθηκε όλα αυτά τα χρόνια με την κατασκευή των έργων της Ν.Ε.Ο., του τρένου και όχι μόνο.

Μετά τα παραπάνω καλώ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.30 τη νύχτα της Πέμπτης σε κατάστημα της Πατρών Κλάους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός άνδρας φέρεται να απείλησε με όπλο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Δυσάρεστα είναι τα νέα μετά την ιχνηλάτηση των επαφών του 32χρονου Ρομά που είχε βρεθεί θετικός σε κορωνοϊό και τα δείγματα που ελήφθησαν σε 29 άτομα στη Λάρισα. Σύμφωνα με τις τελ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από ένα… ηχηρό ναυάγιο, μετά από “οργιώδεις” παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, το Eurogroup έφτασε σε συμφωνία. Μετά το “ναυάγιο” της περασμένης εβδομάδας, το ρεπορτάζ έλεγε πως το . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο δημοσιογράφος Jeff Yang στεκόταν στην ουρά για να μπει σε ένα κατάστημα, στη γειτονιά του, στο Λος Αντζελες, HΠΑ, στις 23 Μαρτίου, όταν μια γυναίκα όρμησε κατευθείαν πάνω του. «Κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στους Αμπελόκηπους Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, με τη συνδρομή των αστυνομικών της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 5
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στον οικισμό τον Ρομά στην Κάτω Αχαία έντονη αστυνομική παρουσία με στόχο να τηρηθούν τα μέτρα σχετικά με τον κορωνοιό. Στην περιοχή έχουν εκφραστεί παράπονα και διαμαρτυρίες για τον συνωστισμό που έχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αλήθεια είναι! Με αυτή την Κυβέρνηση δεν πρέπει κανένας να κοιμάται ήσυχος! Ούτε σε καραντίνα, ούτε μπροστά στον μέγιστο κίνδυνο που απειλεί την χώρα. Και είναι βέβαιο ότι η υγειονομική κρίση και οι τ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search