ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Για την τελευταία συνεδρίαση του ΚΟΔΗΠ

Γράφει ο Γρηγόρης Μαρκέτος, Μέλος Διοίκησης ΚΟΔΗΠ, ''Ώρα Πατρών''/Γιώργος Ρώρος,  Διευθυντής ΕΣΥ , Παιδίατρος  

Στις 31 Μάρτη 2020 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πάτρας με 16 θέματα. Δυστυχώς επελέγη η παράξενη οδός να γίνει η συνεδρίαση αυτή με αποστολή mail και όχι με τηλεδιάσκεψη.

Στάθηκε έτσι αδύνατη η ανταλλαγή απόψεων και η συνδιαμόρφωση αποφάσεων. Με τον τρόπο αυτό δεν ελέγχεται η απαρτία ή η ύπαρξη απουσιών γι'αυτό άλλωστε από την παραμονή της σοβαρής αυτής συνεδρίασης, έσπευσαν εντελώς προκλητικά να ενημερώσουν ότι υπερψηφίζουν και τα 8 μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης (βλέπε ΚΚΕ), αντί να περιμένουν στις 10:00 πμ 31/3/20 όπως έγραφε η πρόσκληση που οι ίδιοι έστειλαν. 

Όσον αφορά την ουσία κάποιων θεμάτων δυστυχώς η αίσθηση που δημιουργείται σε μας, είναι απαλλαγή μεγάλων κατηγοριών συμπολιτών - με υψηλό εισόδημα - από τα τροφεία σε βάρος των πραγματικά ευπαθών ομάδων του Δήμου μας (για παράδειγμα δωρεάν τροφεία σε οικογένειες με ετήσιο εισόδημα 25.000 ευρώ).

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί ο ΦΠΑ σε συγκεκριμένα προϊόντα στην εστίαση να μειώθηκε, όμως αυτή η μείωση δεν πέρασε στην τσέπη των καταναλωτών.Ο καφές, τα ροφήματα και τα αναψυκτικά εξακολουθούν να πωλο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίπλα στους εργαζόμενους στην υγεία θα σταθούν οι αγρότες του Αιγίου στις 16 του μηνός, ζητώντας μεταξύ άλλων να στελεχωθούν με το απαραίτητο προσωπικό το νοσοκομείο Αιγίου και τα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λουίτζι ντι Μάιο, είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στον απόηχο της δυσαρέσκειας που εξέφρασαν τοπικοί πολιτικοί παράγοντες τη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών με φορείς την Παθολογική Κλινική και Τμήμα Λοιμώξεων και το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και την εταιρεία βιοτεχνολογία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών με φορείς την Παθολογική Κλινική και Τμήμα Λοιμώξεων και το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και την εταιρεία βιοτεχνολογίας ProtATonce που εδρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 2:20 μετά τα μεσάνυχτα, σημειώθηκε σεισμική δόνηση 3,3 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή της Ζακύνθου, με επίκεντρο 19 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Βολιμών και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση με την οποία απαιτεί την άμεση κάλυψη των ελλείψεων σε προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Πύργου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Για ακόμα μια φορά έρχεται στην επικαιρότ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search