ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Για την τελευταία συνεδρίαση του ΚΟΔΗΠ

Γράφει ο Γρηγόρης Μαρκέτος, Μέλος Διοίκησης ΚΟΔΗΠ, ''Ώρα Πατρών''/Γιώργος Ρώρος,  Διευθυντής ΕΣΥ , Παιδίατρος  

Στις 31 Μάρτη 2020 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πάτρας με 16 θέματα. Δυστυχώς επελέγη η παράξενη οδός να γίνει η συνεδρίαση αυτή με αποστολή mail και όχι με τηλεδιάσκεψη.

Στάθηκε έτσι αδύνατη η ανταλλαγή απόψεων και η συνδιαμόρφωση αποφάσεων. Με τον τρόπο αυτό δεν ελέγχεται η απαρτία ή η ύπαρξη απουσιών γι'αυτό άλλωστε από την παραμονή της σοβαρής αυτής συνεδρίασης, έσπευσαν εντελώς προκλητικά να ενημερώσουν ότι υπερψηφίζουν και τα 8 μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης (βλέπε ΚΚΕ), αντί να περιμένουν στις 10:00 πμ 31/3/20 όπως έγραφε η πρόσκληση που οι ίδιοι έστειλαν. 

Όσον αφορά την ουσία κάποιων θεμάτων δυστυχώς η αίσθηση που δημιουργείται σε μας, είναι απαλλαγή μεγάλων κατηγοριών συμπολιτών - με υψηλό εισόδημα - από τα τροφεία σε βάρος των πραγματικά ευπαθών ομάδων του Δήμου μας (για παράδειγμα δωρεάν τροφεία σε οικογένειες με ετήσιο εισόδημα 25.000 ευρώ).

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτά θα είναι, προαιρετικά, τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου. Ωστόσο, το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή θα είναι προαιρετικό και τα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις πρώτες 49 εβδομάδες του 2020 έφτασαν σε 121.444 (61.266 άνδρες και 60.178 γυναίκες), ενώ για την αντίστοιχη περίοδο του 2019 ήταν 117.171 (59.141 άν . . .
LIFE STYLE

Η Ελένη Μενεγάκη  δεν πτοήθηκε από την επέλαση της κακοκαιρίας «Λέανδρος», αντιθέτως βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια εξόρμηση στα χιόνια. Η παρουσιάστρια βρέθηκε το απόγευμα της σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κινητοποίηση σήμερα το απόγευμα από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών ενάντια στο νομοσχέδιο για την παιδεία και ειδικότερα σε ότι αφορά στην φύλαξη των Πανεπιστημίων. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε σήμερα Πέμπτη 21/01/2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 509 κρούσματα τα 234 εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ στη Θεσσαλονίκη τα 58.Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, διψήφιος αρι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για παράβαση άρθρων του νόμου 413
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το τιμόνι της διοίκησης των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Αττικής ανέλαβε και επίσημα  ο Υποστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος.    Ο Πατρινός Γιάννης Πετρούτσ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search