ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Για την τελευταία συνεδρίαση του ΚΟΔΗΠ

Γράφει ο Γρηγόρης Μαρκέτος, Μέλος Διοίκησης ΚΟΔΗΠ, ''Ώρα Πατρών''/Γιώργος Ρώρος,  Διευθυντής ΕΣΥ , Παιδίατρος  

Στις 31 Μάρτη 2020 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πάτρας με 16 θέματα. Δυστυχώς επελέγη η παράξενη οδός να γίνει η συνεδρίαση αυτή με αποστολή mail και όχι με τηλεδιάσκεψη.

Στάθηκε έτσι αδύνατη η ανταλλαγή απόψεων και η συνδιαμόρφωση αποφάσεων. Με τον τρόπο αυτό δεν ελέγχεται η απαρτία ή η ύπαρξη απουσιών γι'αυτό άλλωστε από την παραμονή της σοβαρής αυτής συνεδρίασης, έσπευσαν εντελώς προκλητικά να ενημερώσουν ότι υπερψηφίζουν και τα 8 μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης (βλέπε ΚΚΕ), αντί να περιμένουν στις 10:00 πμ 31/3/20 όπως έγραφε η πρόσκληση που οι ίδιοι έστειλαν. 

Όσον αφορά την ουσία κάποιων θεμάτων δυστυχώς η αίσθηση που δημιουργείται σε μας, είναι απαλλαγή μεγάλων κατηγοριών συμπολιτών - με υψηλό εισόδημα - από τα τροφεία σε βάρος των πραγματικά ευπαθών ομάδων του Δήμου μας (για παράδειγμα δωρεάν τροφεία σε οικογένειες με ετήσιο εισόδημα 25.000 ευρώ).

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα οι σακούλες με μπάζα που είναι τοποθετημένες σε πολλά κεντρικά σημεία της Αχαικής πρωτεύουσας και κυρίως στις οδούς Κορίνθου, Γούναρη και κανακάρη, προ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
Image
Image

Search