ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δ. Αχαϊα: Ο Δήμαρχος καθημερινά στην ΔΕΥΑΔ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Αχαϊας αναφέρεται:

Το θέμα της ΔΕΥΑΔ είναι αυτό που ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, έχει θέσει ως πρώτο στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του, έχοντας τονίσει αρκετές φορές το δικαίωμα όλων των δημοτών σε άφθονο και καλής ποιότητας νερό καθώς και την επιθυμία του να αποτελέσει η ΔΕΥΑΔ έναν αξιόπιστο πάροχο νερού και μια καλά συγκροτημένη επιχείρηση.

Στα πλαίσια της προσπάθειας εξυγίανσης της ΔΕΥΑΔ ο Δήμαρχος θα βρίσκεται καθημερινά  στο γραφείο του, που δημιουργήθηκε, στο χώρο που στεγάζεται η ΔΕΥΑΔ, με στόχο μαζί με τον Πρόεδρο Θανάση Πουλίδα να οργανώσουν την λειτουργία και ανασύνταξη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δυμαίων.

«Δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη του! Στο θέμα της ύδρευσης γυρίζουμε σελίδα! Κάνουμε οικονομία στο νερό! Διακόπτουμε τις παράνομες παροχές! δεν ποτίζουμε! Εξοφλούμε το λογαριασμό του νερού!»

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.- Παράρτημα Δυτ. Ελλάδας) καταδικάζει την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2 . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδική δημοσκόπηση πραγματοποίησε ο σταθμός Alpha σε συνεργασία με την εταιρεία Marc και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκαν τα νέα στοιχεία για τις εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας. Όπως γνωστοποίησε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 27 νέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και είχαν επιστρέψει στι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή ανακοίνωσης αποχώρησης από το ΜέΡΑ25 Αχαΐας εξέδωσαν δυο κομματικά στελέχη εξηγώντας εκτενώς του λόγους της κίνησης τους αυτής. Πρόκειται για τους Περικλή ( Άλκης ) Φλωρόπουλο, Πρώην Συντονισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φόβο και ανησυχία προκαλεί η μαρτυρία του δημοτικού συμβούλου, προέδρου του ΝΑΟΚ και του ελαιουργικού σν/σμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Αντώνη Σοφιανού..   Ο κ. Σοφιανός
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search