ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βολές Χρυσανθακόπουλου κατά Πελετίδη για το Φράγμα

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη" σε ανακοίνωσή του τονίζει:

Μέγας κίνδυνος να προκύψει ιδιώτης διαχειριστής του φράγματος Πείρου-Παραπείρου! Άνοιξε η κερκόπορτα της ιδιωτικοποίησης! Αυτά που σου λέγαμε και έκανες τον κουφό! Σταμάτα να σαμποτάρεις τον Διαδημοτικό Φορέα Λειτουργίας με την συμμετοχή της Περιφέρειας μην μπουκάρουμε στο Δημαρχείο και σε χτίσουμε μέσα! Καλούνται οι Δήμαρχοι Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας να συγκαλέσουν άμεσα σύσκεψη με την συμμετοχή των παρατάξεων της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας και να καλέσουν και τον Πελετίδη, που αφού μας ζητήσει συγνώμη που δεν εφάρμοσε την απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, να στηρίξει τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του νερού! Αν δεν το κάνει θα παραπεμφθεί στην εποπτεύουσα αρχή για παράβαση καθήκοντος.                                   

Αυτά προκύπτουν μετά την δήλωση προθέσεων του υπουργείου υποδομών να παραχωρήσει σε ιδιώτες μέσω Συμπράξεων Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα (ΕΥΣ) της ΕΥΔΑΠ το οποίο εκτείνεται σε τέσσερις νομούς, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας και Αττικής και περιλαμβάνει τις κεντρικές υποδομές του νερού και συγκεκριμένα τα φράγματα του Μόρνου, του Ευήνου, τη λίμνη Υλίκη, αντλιοστάσια καθώς επίσης και το κανάλι με το οποίο φτάνει το νερό στην Αθήνα (υδραγωγεία μεταφοράς). Η αύξηση του κόστους για τους καταναλωτές θα είναι τεράστια και κατόπιν εορτής δεν σε θέλουμε κοντά μας κε Πελετίδη να παριστάνεις τον επαναστάτη, αφού εσύ με την εσκεμμένη αμέλεια σου έχεις ετοιμάσει το έδαφος για την ιδιωτικοποίηση! Και μην βγάλεις καμιά ανακοίνωση φιλοσοφικού περιεχομένου περί κρατικού φορέα διαχείρισης, επειδή ακριβώς αυτό σου λέγαμε: «ο κρατικός φορέας μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί κάποια στιγμή, ενώ ο Διαδημοτικός ποτέ»! Επίσης άσε τους θεατρινισμούς, ξέρουμε όλοι πια, ότι είσαι αφανής εταίρος της αδιαφάνειας και του ιδιωτικού κερδοσκοπικού κεφαλαίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος συνεχίζουν οι ομάδες του NBA, με τη Λίγκα να ανακοινώνει τα φιλικά προετοιμασίας.Συγκεκριμένα, τα πρώτα ματς θα γίνουν στ . . .
LIFE STYLE

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα είναι παραγωγός ενός νέου σόου γνωριμιών για το Lifetime με τίτλο «Swipe Swap».Η ITV Entertainment, η οποία έχει την παραγωγή των σειρών «Love Island», «Qu . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είναι επίσημο και η σχολή προπονητών για το UEFA C΄ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας. Από 21 έως 25/7/2020 θα πραγματοποιηθεί η α΄ φάση σχολής προπονητών UEFA-C στην Πάτρα, σύμφων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Κάθε χρόνο κατά μῆνα Ἰούλιο (πρῶτο Σαββατοκύριακο) τελοῦνται λαμπρές ἑορταστικές ἐκδηλώσεις, στήν Ζουμπάτα Πατρῶν, γενέτειρα τοῦ Ἐθνομάρτυρος Ἱεράρχου Γρηγορίου Δέρκων, ὁ ὁποῖος τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Κάθε χρόνο κατά μῆνα Ἰούλιο (πρῶτο Σαββατοκύριακο) τελοῦνται λαμπρές ἑορταστικές ἐκδηλώσεις, στήν Ζουμπάτα Πατρῶν, γενέτειρα τοῦ Ἐθνομάρτυρος Ἱεράρχου Γρηγορίου Δέρκων, ὁ ὁποῖος τό 1821, κρεμάστηκε ἀ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην Πατρών Πύργου στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής.   Eυτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός, προκλήθηκαν μόνο κάποιες υλικές ζημιές στο όχημα.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής ΔιεύθυνσηςΔυτικής Ελλάδας σε θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτώνΗ Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύεισυνολι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search