ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Επίσκεψη στο Σαντομέρι πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας»

Την Κοινότητα Σαντομερίου επισκέφτηκε το Σάββατο το απόγευμα 4 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς. Στην συνάντηση τον συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων  Κυριάκος Ορλώφ,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Νικολίτσα Σουλούκου, η Συνεργάτιδα του Δημάρχου Άρτεμις Ζάγουρα, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης.

Εκεί τους περίμενε ο Πρόεδρος της Κοινότητας , Γιώργος Διαμαντόπουλος, και πραγματοποιήθηκε επί τόπου επίσκεψη σε όλα τα σημεία του χωριού προκειμένου να καταγραφούν όλα τα χρόνια προβλήματα και να δρομολογηθεί σταδιακά η αποκατάστασή τους.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε εξωτερικό χώρο καφενείου με κατοίκους όπου και τέθηκαν σοβαρά προβλήματα που ζητούν άμεση λύση, όπως η ύδρευση, αγροτικοί δρόμοι οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί χρόνια τώρα με αποτέλεσμα να εμποδίζεται σε σημαντικό βαθμό η δραστηριότητα των ανθρώπων εκεί, η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός και άλλα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξοικονόμησή του, ενώ μίλησε και για την αγροτική οδοποιία τονίζοντας ότι έχει πραγματοποιηθεί διακήρυξη δημοπρασίας για το έργο επίστρωση αγροτικών οδών Ωλενίας και μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν οι εργασίες. «Βασική επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι η άμεση επαφή με τον πολίτη και η καταγραφή κάθε αιτήματος», τόνισε ο κος Μυλωνάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μίλαν σώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Πόρτο, οδήγησε το ζευγάρι στα πέναλτι κι εκεί εμφανίστηκε καλύτερη, παίρνοντας τη νίκη με 4-3 και μαζί την πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search