ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Επίσκεψη στο Σαντομέρι πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας»

Την Κοινότητα Σαντομερίου επισκέφτηκε το Σάββατο το απόγευμα 4 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς. Στην συνάντηση τον συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων  Κυριάκος Ορλώφ,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Νικολίτσα Σουλούκου, η Συνεργάτιδα του Δημάρχου Άρτεμις Ζάγουρα, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης.

Εκεί τους περίμενε ο Πρόεδρος της Κοινότητας , Γιώργος Διαμαντόπουλος, και πραγματοποιήθηκε επί τόπου επίσκεψη σε όλα τα σημεία του χωριού προκειμένου να καταγραφούν όλα τα χρόνια προβλήματα και να δρομολογηθεί σταδιακά η αποκατάστασή τους.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε εξωτερικό χώρο καφενείου με κατοίκους όπου και τέθηκαν σοβαρά προβλήματα που ζητούν άμεση λύση, όπως η ύδρευση, αγροτικοί δρόμοι οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί χρόνια τώρα με αποτέλεσμα να εμποδίζεται σε σημαντικό βαθμό η δραστηριότητα των ανθρώπων εκεί, η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός και άλλα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξοικονόμησή του, ενώ μίλησε και για την αγροτική οδοποιία τονίζοντας ότι έχει πραγματοποιηθεί διακήρυξη δημοπρασίας για το έργο επίστρωση αγροτικών οδών Ωλενίας και μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν οι εργασίες. «Βασική επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι η άμεση επαφή με τον πολίτη και η καταγραφή κάθε αιτήματος», τόνισε ο κος Μυλωνάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2020-2021 για εγγραφές παιδιών στο Σταθμό του Δημοτικού Βρεφοκομείου, καθώς και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται, ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, κατά το . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Φωτεινό Αστέρι συνεχίζει δυναμικά την δράση του στα πλαίσια της προσφοράς και του εθελοντισμού, όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Δ.Σ  και οι εθελοντές  του συνεχίζουν με υπευθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η πεποίθησή μου ότι ζούμε σε μια χώρα που χωρίζεται σε πολίτες και δημόσιους υπαλλήλους, ξεκίνησα τη μέρα μου πηγαίνοντας το πρωί στο φούρνο για ψωμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αγωνία της ανεύρεσης αίματος ώστε να καταστεί δυνατή η σωτήρια μετάγγισή τους ζουν 200 ασθενείς της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του ΠΓΝΠ. Πρόβλημα που προκύπτει σε τακτά χ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η πεποίθησή μου ότι ζούμε σε μια χώρα που χωρίζεται σε πολίτες και δημόσιους υπαλλήλους, ξεκίνησα τη μέρα μου πηγαίνοντας το πρωί στο φούρνο για ψωμί, με τη μασκούλα μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αγωνία της ανεύρεσης αίματος ώστε να καταστεί δυνατή η σωτήρια μετάγγισή τους ζουν 200 ασθενείς της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του ΠΓΝΠ. Πρόβλημα που προκύπτει σε τακτά χρονικά διαστήματα κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμο το επόμενο δεκαπενθήμερο για την ορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, χαρακτήρισε ο καθηγητής παθολογίας - λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπος Γώγος.  Ο κ. Γώγος εξήγη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search