ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στην πόλη της Κάτω Αχαΐας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στην πόλη της Κάτω Αχαΐας, μετά από συζητήσεις και επαφές με φορείς και εκπροσώπους της πόλης.

Συγκεκριμένα, από το Σάββατο  1/8/2020, ο Δήμος  Δυτικής Αχαΐας  προχωρά στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Κάτω Αχαΐας .
Συγκεκριμένα:

Απαγορεύεται η κίνηση όλων των οχημάτων στο τμήμα της Οδού  25ης Μαρτίου, από την πλατεία Δημοκρατίας έως την οδό Αγ. Ιωάννου ως εξής:
 
•  Καθημερινά από τις 9:00μμ έως τις 7:00πμ της επομένης ημέρας. 
•  Σαββατοκύριακα από  τις 3:00μμ του Σαββάτου έως  τις 7:00πμ της Δευτέρας.
• Αργίες από τις 7:00μμ της προηγούμενης ημέρας μέχρι τις 7:00π.μ. της επόμενης ημέρας.

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων,  στην  πλατεία Δημοκρατίας και συγκεκριμένα, στο τμήμα της οδού Αποστόλου Ανδρέου, από την συμβολή της οδού Υπ. Παπαδημητρίου  έως το πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη (και από τις δύο πλευρές) καθώς και από την οδό Πατρών - Πύργου έως  τη συμβολή της οδού Αράξου (από τη δεξιά πλευρά).

Οι  θέσεις ΤΑΧΙ παραμένουν ως έχουν, ενώ θα χωροθετηθεί και μια θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ καθώς και δυο θέσεις φορτοεκφόρτωσης  για συγκεκριμένες ώρες (10:00-12:00 πμ και 02:00 έως 04:00 μμ).

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της οδού Φλέμινγκ προς την πλευρά της πλατείας, μεταξύ των οδών Αγ. Ιωάννη και Δεξαμενού. (Και στο σημείο αυτό θα δημιουργηθούν δύο θέσεις φορτοεκφόρτωσης).

Για την εφαρμογή των παραπάνω ρυθμίσεων  θα υπάρξει διαγράμμιση κίτρινου χρώματος στα αντίστοιχα τμήματα των οδών, καθώς και διαγράμμιση μπλε και λευκού χρώματος για τη θέση ΑΜΕΑ.

Με τα μέτρα αυτά, ο Δήμος μας ξεκινά μια πρώτη σειρά παρεμβάσεων, ώστε η πόλη να γίνει και λειτουργικότερη και  φιλικότερη για τους πεζούς. Θα υπάρξει τοποθέτηση  αντίστοιχων πινακίδων, καθώς και διανομή έντυπου πληροφοριακού υλικού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

. . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θέμα ωρών φαίνεται ότι είναι ο ανασχηματισμός στην κυβέρνηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν αρκετά τηλεφωνήματα από το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο βήμα-χρέος απέναντι στην πόλη και την ιστορία του τοπικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκε. Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, με την περίφραξη των εγκαταστάσεω . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Φωτεινό Αστέρι συνεχίζει δυναμικά την δράση του στα πλαίσια της προσφοράς και του εθελοντισμού, όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Δ.Σ  και οι εθελοντές  του συνεχίζουν με υπευθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο βήμα-χρέος απέναντι στην πόλη και την ιστορία του τοπικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκε. Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, με την περίφραξη των εγκαταστάσεων ολοκληρώθηκε το πρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο τραυματίες, ένας ηλικιωμένος άνδρας και μία γυναίκα ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε πριν από λίγο στη διασταύρωση Λεπενούς. Υπό συνθήκες που ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Κ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search