ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ώρα Πατρων- Γιώργος Ρώρος: Διαζύγιο της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη με την λογική και νομιμότητα

1225 νέα κρούσματα, 401 στις ΜΕΘ, 36 θάνατοι και κάποιοι στη Μαιζώνος θεωρούν ότι μπορείς να οργανώσεις διανομή δωρεάν εισιτηρίων για δημοφιλή συναυλία χωρίς απαιτούμενα μέτρα προστασίας!

Δυστυχώς, όμως, διαζύγιο δεν έχουν πάρει μόνο με τη λογική αλλά και με τη νομιμότητα αφού δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μόνο ημέρες προκειμένου να αποδειχτεί ότι οι ενέργειες της δημοτικής αρχής στο θέμα της διοίκησης του Κωνσταντοπούλειου ιδρύματος παραβιάζουν το γράμμα αλλά και το πνεύμα του νόμου.

Κατά τα άλλα οι δημότες των περισσότερων περιαστικών περιοχών είναι υποχρεωμένοι να υποστούν το μαρτύριο της σταγόνας αφού η πολιτική του κ. Πελετίδη στο φλέγον ζήτημα της ύδρευσης της πόλης έχει οδηγήσει σε λειψυδρία. Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και αρκετούς μήνες ότι η αξιοποίηση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου από διαδημοτικό φορέα θα προσφέρει άφθονο και ποιοτικό νερό στην Πάτρα επιλύοντας προβλήματα που λόγω των κλιματικών συνθηκών θα γίνονται ολοένα πιο συχνά και πιο έντονα. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε σύντομα.

Υ.Γ. Ας μην βιαστεί να απαντήσει στην ΏΡΑ Πατρών η δημοτική αρχή. Καλύτερα ας διαψεύσει γνωστά και «άγνωστα» τρολ του διαδικτύου, φιλικά προσκείμενα στη δημοτική αρχή, που διαδίδουν ότι το νερό στην Πάτρα είναι δωρεάν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την άμεση νομοθέτηση του πλαισίου για την τηλεργασία προανήγγειλε μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.Στο πλαίσιο παρουσίασης τροπολογίας του υπουργείου του, επ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eκλογές θα έχει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ο Εμπορικός - Επιχειρηματικός Σύλλογος Καλαβρύτων, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα.Στην πρόσκληση της εκλογικής γενικής συνέλευσης του Συλλόγου, . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εδώ ο ΕΝΦΙΑ, εκεί ο ΕΝΦΙΑ, μέρες περιμένουμε πότε θα ανέβει ο φόρος ακινήτων στο Taxisnet. Μέχρι που ήρθε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας να ανακοινώσει πότε θα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για πραγματικό κυβερνητικό “αλαλούμ” κάνουν λόγο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία καθημερινά παρακολουθούν υπουργούς να κάνουν συστάσεις στους πολίτες για την χρήση της μάσκας και στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον Δεκέμβριο του 2014, είχε σημειωθεί στο κέντρο της Πάτρας, μια από τις πιο επεισοδιακές συγκρούσεις της αστυνομίας με ομάδα αντιεξουσιαστών, που διαδήλωναν για την δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τα Δημοτικά Σχολεία της Κ. Αχαΐας (1ο, 2ο και 3ο) ξεκίνησε σήμερα η εκστρατεία ενημέρωσης των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ευθύνης του Κ.Υ.Κ. Αχαΐας (Δήμος
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search