ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ώρα Πατρων- Γιώργος Ρώρος: Διαζύγιο της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη με την λογική και νομιμότητα

1225 νέα κρούσματα, 401 στις ΜΕΘ, 36 θάνατοι και κάποιοι στη Μαιζώνος θεωρούν ότι μπορείς να οργανώσεις διανομή δωρεάν εισιτηρίων για δημοφιλή συναυλία χωρίς απαιτούμενα μέτρα προστασίας!

Δυστυχώς, όμως, διαζύγιο δεν έχουν πάρει μόνο με τη λογική αλλά και με τη νομιμότητα αφού δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μόνο ημέρες προκειμένου να αποδειχτεί ότι οι ενέργειες της δημοτικής αρχής στο θέμα της διοίκησης του Κωνσταντοπούλειου ιδρύματος παραβιάζουν το γράμμα αλλά και το πνεύμα του νόμου.

Κατά τα άλλα οι δημότες των περισσότερων περιαστικών περιοχών είναι υποχρεωμένοι να υποστούν το μαρτύριο της σταγόνας αφού η πολιτική του κ. Πελετίδη στο φλέγον ζήτημα της ύδρευσης της πόλης έχει οδηγήσει σε λειψυδρία. Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και αρκετούς μήνες ότι η αξιοποίηση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου από διαδημοτικό φορέα θα προσφέρει άφθονο και ποιοτικό νερό στην Πάτρα επιλύοντας προβλήματα που λόγω των κλιματικών συνθηκών θα γίνονται ολοένα πιο συχνά και πιο έντονα. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε σύντομα.

Υ.Γ. Ας μην βιαστεί να απαντήσει στην ΏΡΑ Πατρών η δημοτική αρχή. Καλύτερα ας διαψεύσει γνωστά και «άγνωστα» τρολ του διαδικτύου, φιλικά προσκείμενα στη δημοτική αρχή, που διαδίδουν ότι το νερό στην Πάτρα είναι δωρεάν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search