ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υπεγράφη η σύμβαση για 13 νέες παιδικές χαρές στην Αιγιάλεια

Η δημιουργία 13 νέων παιδικών χαρών σε όλο το Δήμο Αιγιαλείας σηματοδοτείται από την υπογραφή της σύμβασης διαμόρφωσης χώρου και έργων υποδομής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας μεταξύ του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου και της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας.

Πρόκειται για το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών, οι οποίες έπαψαν να λειτουργούν εδώ και χρόνια και να αντικατασταθούν τα παιχνίδια και τα όργανα με νέα, σύγχρονων προδιαγραφών και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 91.011,13 ευρώ (με ΦΠΑ) αφορά στην διαμόρφωση των ήδη υφισταμένων χώρων που φιλοξενούσαν στο παρελθόν παιδικές χαρές, ώστε να καταστούν κατάλληλοι για την τοποθέτηση νέων πιστοποιημένων οργάνων, τα οποία θα προμηθευτεί ο Δήμος με χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος».
 
Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι 90 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης, δηλαδή θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Με δηλώσεις του, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τεχνικών έργων κ. Βασίλης Χριστόπουλος, εκφράζει τη μεγάλη του ικανοποίηση για την εξέλιξη, αναφέροντας τα εξής: «Επιτέλους, μετά από συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής, σε σύντομο χρονικό διάστημα τα παιδιά σε όλο το Δήμο θα έχουν και πάλι ασφαλείς χώρους για να συναντιούνται και να περνούν ευχάριστα τις ελεύθερές τους ώρες, παίζοντας και διασκεδάζοντας χωρίς κόστος, μια δυνατότητα που είχαν στερηθεί τα τελευταία χρόνια. Με ευθύνη, λίγα λόγια και πολλή δουλειά, συνεχίζουμε προσφέροντας στους συμπολίτες μας λύσεις και διεξόδους, καλύπτοντας τις καθημερινές τους ανάγκες με φροντίδα και ενδιαφέρον».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

354 τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Τι γίνεται όμως με την Αχαΐα και ποια είναι η κατάσταση ; Ο κορωνοϊός δείχνει να "φούντωσε" κατά τη δι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 354 επιπλέον κρούσματα κορονοϊού. Από τα 325 εγχώρια κρούσματα, τα 56 συνδέονται με γνωστές συρροές , ενώ 25 συνδέονται με δράση τυχαίας δειγματολ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μανώλης Μητσιάς θα ανέβει στη σκηνή του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας του Απόλλωνα Πατρών, από όπου θα γίνει η συναυλία, χωρίς όμως να υπάρχει κοινό, εξαιτίας των υγειονομικών σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνολικά 354 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα και 3 θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 354 επιπλέον κρούσματα κορονοϊού. Από τα 325 εγχώρια κρούσματα, τα 56 συνδέονται με γνωστές συρροές , ενώ 25 συνδέονται με δράση τυχαίας δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ στο κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρά λίγο να πληρώσει με την ίδια του τη ζωή, ένας μετανάστης την προσπάθειά του να διαφύγει από το λιμάνι της Πάτρας για την Ιταλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «τρύπωσε» σε φορτηγό που επρόκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή στα 68 της χρόνια η καθηγήτρια γαλλικών Βασιλική (Βαλή) Ευστ. Παπαγεωργοπούλου. Η εκλιπούσα είχε υπηρετήσει ως καθηγήτρια στο Πρότ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search