ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υπογράφτηκε η σύμβαση συντήρησης της Επαρχιακής Οδού Διάσελο–Καλέντζι

Τη σύμβαση του έργου «Συντήρηση της επαρχιακής οδού Διάσελο – Καλέντζι», συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, που έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΠΔΕ, υπέγραψαν σήμερα, Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο αφορά τη συντήρηση και την άρση επικινδυνότητας της συγκεκριμένης επαρχιακής οδού λόγω καθιζήσεων, κατολισθήσεων και διαβρώσεων του ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας & των πρανών των οδών. Προς αυτή την κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης της βατότητας, σήμανσης και τοποθέτησης ή τυχόν αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας, εργασίες αποκατάστασης ή συμπλήρωσης και επέκτασης τεχνικών έργων, κλπ. Επίσης θα υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις στα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του δρόμου, ενώ σε μήκος 3 χλμ περίπου, θα κατασκευαστεί επενδεδυμένη τάφρος. Ακόμα, θα γίνει κοπή θάμνων – δένδρων και της παρόδιας βλάστησης στις οριογραμμές της οδού για τη βελτίωση της ορατότητας, καθαρισμός φρεατίων και όπου απαιτηθεί θα γίνει άρση καταπτώσεων και κατασκευή βραχοπαγίδων.

Στο σύνολο της οδού θα αποκατασταθούν τα στηθαία ασφαλείας που έχουν καταστραφεί ή λείπουν, καθώς και όλες οι φθαρμένες πινακίδες σήμανσης. Όπου απαιτείται θα τοποθετηθούν καινούριες πινακίδες κυκλοφορίας και πληροφοριακές πινακίδες στις διασταυρώσεις με το φράγμα στην θέση ‘’ΝΤΑΣΚΑ’’ και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο χρειαστεί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ανυπολόγιστες ζημιές και καταστροφές αφήνει στο πέρασμα του ο κυκλώνας Ιανός ο οποίος πλέον κινείται νοτιότερα προς Λακωνία, Κύθηρα και Κρήτη. Οι εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν ό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΆμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από κατάστημαυπεραγοράς τροφίμων, δυο φιάλες οινοπνευματώδους ποτού σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιμέτωποι με ένα περίεργο θέαμα ήρθαν περαστικοί στην οδό Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι του Σαββάτου.Υπό άγνωστες συνθήκες ένα φίδι βρέθηκε στη μέση του δρόμου, στο ύψος . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία ότι για να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος πρέπει να σταματήσουν οι προκλήσεις και οι απειλές και να λάβει χώρα στη βάση του διεθνούς δικαίου και των σχέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΆμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από κατάστημαυπεραγοράς τροφίμων, δυο φιάλες οινοπνευματώδους ποτού συνολικής αξίας40 ευρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τις 10 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2020, στην Δυτική Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, από τους αστυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αποχωρεί ο καθηγητής, διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και εκτελών χρέη διοικητή την περίοδο αυτή, Χαράλαμπος Γώγος, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.Η αποχώρη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search