ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μυλωνάς: Tο επόμενο στοίχημα για τη ΔΕΥΑ Δυμαίων είναι η θωράκιση της Επιχείρησης

Συναντήσεις πραγματοποίησε Σάββατο και Κυριακή ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Ν. Μυλωνάς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Θανάσης Πουλίδας, με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου με θέμα την καταμέτρηση, τον καθαρισμό και τη χλωρίωση των δεξαμενών ύδρευσης καθώς και το νέο ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης του νερού. Τις συζητήσεις κατεύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης. 

Σάββατο, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πρώην δημαρχείο των Σαγαιΐκων με τους Προέδρους και του Δημοτικούς Συμβούλους των δημοτικών ενοτήτων Μόβρης και Λαρίσσου και την Κυριακή στο πρώην δημαρχείο των Λουσικών με τους Προέδρους και του Δημοτικούς Συμβούλους των δημοτικών ενοτήτων Δύμης και Ωλενίας. Και στις δύο συναντήσεις τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον Κορονοϊό.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τη ΔΕΥΑ Δυμαίων είναι η θεσμική θωράκιση της Επιχείρησης. Εφόσον το πρόβλημα της επάρκειας του νερού που αντιμετώπιζε η ΔΕΥΑΔ λύθηκε στο μεγαλύτερο κομμάτι του Δήμου, ρίχνουμε το βάρος στο θέμα της ποιότητας. Τονίζοντας ότι έχει ήδη ξεκινήσει η εγκατάσταση χλωριωτών στα Υδραγωγεία του Δήμου.

Σε ότι αφορά το νέο ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης που έχει προμηθευτεί η ΔΕΥΑΔ, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η λειτουργία του θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα και θα λειτουργεί από εφαρμογή σε κινητό. «Τα ψέμματα τελείωσαν», όπως χαρακτηριστικά είπε. Με αυτό τον τρόπο οι καταμετρητές που θα προσλάβει η ΔΕΥΑΔ, μέχρι του χρόνου το Μάιο θα έχουν καταγράψει όλες τις παροχές. Και το εγχείρημα αυτό είναι τεράστιο, καθώς κανένας πλέον δεν θα μπορεί να έχει παροχή αν αυτή δεν θα είναι καταγεγραμμένη. Οπότε, η Επιχείρηση θα γνωρίζει τον όγκο των πελατών της και θα γνωρίζει και αν η παροχή θα βρίσκεται σε οικία, σε στάβλο ή σε χωράφι. Πρόκειται για μια καινοτομία που σε συνδυασμό με τον πολιτικό σχεδιασμό εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και ειδικά του Προέδρου της Θανάση Πουλίδα, θα δώσουν στην επιχείρηση τη θεσμική οντότητα που δεν απέκτησε ποτέ ως τώρα.

Η Δημοτική Αρχή αγωνίζεται με σχέδιο , πρόγραμμα και πίστη και καλεί όλους τους δημότες σε αυτόν των αγώνα, να δοθεί από κοινού η λύση που η κοινωνία απαιτεί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Προμηθέας Πατρών κατέκτησε το 1ο Σούπερ Καπ του ΕΣΑΚΕ, που αποτελεί τον παρθενικό τίτλο της ιστορίας του, επικρατώντας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» 82-74 του Περιστερίου. . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει επιρροή. Πόσο μεγάλη επιρροή; Τόση, που το περιοδικό "TIME" - το οποίο έχει 17.4 εκατομμύρια followers στο twitter - τον έβαλε σε μία σπουδαία λίστα: Σ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα σημαντικό όφελος προστίθεται στη μακρά λίστα με τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης C στον ανθρώπινο οργανισμό με νέα έρευνα να αποκαλύπτει πως η υψηλή πρόσληψη της βιταμίν . . .
LIFE STYLE

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην όμορφη περίοδο που βιώνει μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, ενώ μιλά και για το πένθος που βί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών, στην υπ΄ αριθ. 175/24.9.2020 έκτακτη συνεδρίασή της, αφού έλαβε υπόψη το υπέρτατο ανθρώπινο αγαθό της υγείας και της ζωής των φοιτητών, των εργαζόμενων και των δι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης, την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, με αντιπροσω
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search