ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επιστολή Πελετίδη στον υπουργό εργασίας για πρόσληψη 190 καθαριστριών

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης με επιστολή του στον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, ζητά την έγκριση πρόσληψης 190 εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου, με πλήρες ωράριο εργασίας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες καθαριότητας, λόγω της πανδημίας από τον covid 19.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος, αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ,

Σας γνωρίζουμε ότι, ο Δήμος μας έχει  διακόσια πενήντα επτά (257) σχολεία Πρωτοβάθμιας (Α/θμιας) και Δευτεροβάθμιας (Β/θμιας) εκπαίδευσης.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες καθαριότητας που θα έχουμε την ερχόμενη σχολική χρονιά, λόγω της πανδημίας από τον covid 19 και την εμπειρία μας από την προηγούμενη σχολική χρονιά, καταλήξαμε ότι για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών συγκροτημάτων, απαιτούνται: α) Για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκατόν εννέα (109) εργαζόμενοι, πλήρους ωραρίου και β) Για την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ογδόντα ένα (81) εργαζόμενοι, πλήρους ωραρίου.

Σας παρακαλούμε να εγκρίνετε τον προαναφερόμενο αριθμό εργαζομένων για πρόσληψη και τη διασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης.

Περιμένουμε άμεσα την έγκρισή σας  για να προχωρήσουμε την προκήρυξη στα χρονικά όρια που ορίζονται από την υπ’ αριθ. 50175/07-08-2020 ΚΥΑ».                                                                                

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Προμηθέας Πατρών κατέκτησε το 1ο Σούπερ Καπ του ΕΣΑΚΕ, που αποτελεί τον παρθενικό τίτλο της ιστορίας του, επικρατώντας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» 82-74 του Περιστερίου. . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει επιρροή. Πόσο μεγάλη επιρροή; Τόση, που το περιοδικό "TIME" - το οποίο έχει 17.4 εκατομμύρια followers στο twitter - τον έβαλε σε μία σπουδαία λίστα: Σ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα σημαντικό όφελος προστίθεται στη μακρά λίστα με τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης C στον ανθρώπινο οργανισμό με νέα έρευνα να αποκαλύπτει πως η υψηλή πρόσληψη της βιταμίν . . .
LIFE STYLE

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην όμορφη περίοδο που βιώνει μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, ενώ μιλά και για το πένθος που βί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών, στην υπ΄ αριθ. 175/24.9.2020 έκτακτη συνεδρίασή της, αφού έλαβε υπόψη το υπέρτατο ανθρώπινο αγαθό της υγείας και της ζωής των φοιτητών, των εργαζόμενων και των δι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης, την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, με αντιπροσω
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search