ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμαρχος Ναυπακτίας: «Κύριο μέλημα μας, η απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων και η ασφάλεια»

Στο μήνυμα του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021 που ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό το πρωί της Δευτέρας 14/9/2020, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλης Γκίζας αναφέρει πως «με κατανόηση και αλληλοσεβασμό θα τα καταφέρουμε!».

 

Ακολουθεί αναλυτικά το μήνυμα του:

 

"Μία ιδιαίτερη σχολική χρονιά ξεκινά. Μία χρονιά, κατά την οποία καλούμαστε όλοι, γονείς, εκπαιδευτικοί και φυσικά τα παιδιά μας, να δείξουμε ωριμότητα και σοβαρότητα. 

 

Οι προηγούμενοι μήνες μάς δίδαξαν πόσο εύθραυστη είναι η καθημερινότητά μας και πόσο εύκολα οι βεβαιότητές μας μπορούν να ανατραπούν.  Οι μέχρι πρότινος δεδομένες αξίες της δια ζώσης εκπαίδευσης και της κοινωνικής συνύπαρξης έγιναν ζητούμενα.  Στο χέρι μας είναι να μην τα στερηθούμε πάλι, ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας.  Για το λόγο αυτό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα τηρώντας στο ακέραιο τις υποδείξεις των ειδικών επιστημόνων, του ΕΟΔΥ και των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας.  Το ίδιο φροντίζουμε να μαθαίνουμε και στα παιδιά μας.

 

Ως Δήμος, όλο αυτό το διάστημα, προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε τα σχολεία μας να είναι ασφαλή και έτοιμα να υποδεχθούν μαθητές και καθηγητές.  Οι αρμόδιες υπηρεσίες μας θα βρίσκονται αδιάλειπτα στο πλευρό της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όποτε και όπου απαιτηθεί και πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.  Το κύριο μέλημα όλων μας είναι η απρόσκοπτη, κατά το δυνατό, λειτουργία των σχολείων μας και η ασφάλεια.

 

Ευχαριστώ για την πολύτιμη συνεργασία το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, του Διευθυντές των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς μας.  Εύχομαι σε όλους μία δημιουργική και παραγωγική χρονιά.

 

Με κατανόηση και αλληλοσεβασμό θα τα καταφέρουμε! Καλή σχολική χρονιά με υγεία!".

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search