ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Στο Γυμνάσιο - Λύκειο Κάτω Αχαΐας για τον αγιασμό ο Δήμαρχος Δ. Αχαΐας, Σ. Μυλωνάς »

Στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας βρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, για τον σχολικό αγιασμό συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Κουνάβη, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο και τον Πρόεδρο του ΟΤΑΔ Νίκο Πετρόπουλο μαζί με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο που τέλεσε τον αγιασμό.

 

Στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λάππα παρέστη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ορλώφ Κυριάκος. Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Γκοτσόπουλος Βασίλης, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και Λύκειο Λακκόπετρας ενώ ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού, Γρηγόρης Μάλλιαρης με τον Αντιπρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Παλαιολόγο Κωνσταντίνο βρέθηκαν στα Σαγαιίκα.

 

 Νωρίς το πρωί και πριν από τον αγιασμό Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι παραβρέθηκαν  στην Θεία Λειτουργία στην Κάτω Αχαΐα για την  γιορτή του Τιμίου Σταυρού καθώς και στον χθεσινό Εσπερινό προκειμένου να τιμήσουν την γιορτή ελλείψει της δυνατότητας για πανηγυρικό εορτασμό εξ’ αιτίας της αποφυγής εξάπλωσης του covid-19.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την ένταξη 15 επιπλέον δήμων στο πρόγραμμα myKEPlive διευρύνεται η υπηρεσία εξυπηρέτησης από τα ΚΕΠ χωρίς φυσική παρουσία, αλλά με την πραγματοποίηση βιντεοκλήσης. Συγκεκριμένα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας Κοινοβουλευτικής περιόδου, στην οποί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν θα περάσει η άθλια κυβερνητική επιχείρηση επιβολής «εξ αποστάσεως εκπαίδευσης» σε υπό κατάληψη σχολεία. Δε θα γίνουμε ο βούρδουλας και το μακρύ χέρι της κυβέρνησης ενάντια στο . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην παραλαβή ενός νέου απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, προχώρησε την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020 η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την ένταξη 15 επιπλέον δήμων στο πρόγραμμα myKEPlive διευρύνεται η υπηρεσία εξυπηρέτησης από τα ΚΕΠ χωρίς φυσική παρουσία, αλλά με την πραγματοποίηση βιντεοκλήσης. Συγκεκριμένα, οι νέοι δήμοι που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν θα περάσει η άθλια κυβερνητική επιχείρηση επιβολής «εξ αποστάσεως εκπαίδευσης» σε υπό κατάληψη σχολεία. Δε θα γίνουμε ο βούρδουλας και το μακρύ χέρι της κυβέρνησης ενάντια στους αγωνιζόμενους μαθ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί σε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της Δικαιοσύνης στην Πάτρα η επαναλειτουργία των Δικαστηρίων, μετά το διήμερο "λουκέτο" λόγω κρούσματος κορονοϊού σε δικηγόρο.
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search