ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δ. Καλογερόπουλος: Μια παράξενη σχολική χρονιά αρχίζει

Με αφορμή τηv έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Μια σχολική χρονιά παράξενη και ιδιαίτερη, μόλις ξεκίνησε για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Βάσει των νέων δεδομένων, όλοι μας οφείλουμε να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα του κορωνοϊού και να είμαστε προσεκτικοί, να δείχνουμε συνέπεια και υπευθυνότητα τηρώντας όλα τα μέτρα, για να προστατεύσουμε την υγεία την προσωπική μας, την οικογενειακή μας και εν γένει του σχολικού και κοινωνικού περιβάλλοντος.

 

Η δημοτική μας αρχή, εργάστηκε και θα συνεχίζει να εργάζεται με τη συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και των διευθυντών των σχολικών μονάδων, ώστε τα σχολεία μας να λειτουργούν προσφέροντας σε όλους ένα περιβάλλον ασφαλές, καθαρό και φιλικό.

 

Σε κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή, ευχόμαστε καλή πρόοδο και στους εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή δύναμη. Πάνω απ’όλα, ευχόμαστε σε όλους υγεία. Θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες τους, συνεχίζοντας παρ'όλες τις δυσκολίες να χτίζουμε ένα μέλλον καλύτερο για μικρούς και μεγάλους.

 

Καλή σχολική χρονιά!»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν είναι εύκολο να βρεις λόγους να χαμογελάς, καθώς η Πανδημία σαρώνει τον έναν μετά τον άλλο τους Κλάδους της Οικονομίας. Η Ε.Ε. εκπόνησε βέβαια ένα κολοσσιαίο Πρόγραμμα ύψους 1 . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποκαλυπτική της οικονομικής κατάστασης των νοικοκυριών, είναι η τελευταία μελέτη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), όπου παρουσιάζεται το προφίλ των δαπανών της μέσης οικογ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παρατείνεται έως και τις 7 Οκτωβρίου 2020 η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ, φόρου διαμονής, περιβαλλοντικού τέλους, φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων, για τι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ακόμα μεγαλύτερη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας στα Αστικά ΚΤΕΛ της Πάτρας, με τις εξορμήσεις να είναι συχνές, σχεδόν σε όλες τις γραμμές των λεωφορείων. Οι έλεγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας γάμος στην Πάτρα ακυρώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε εξαιτίας θετικού κρούσματος κορωνοϊού. Ο γάμος ήταν να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο σε ναό της Πάτρας, όμως αναβλήθηκε, καθώς η αδελφή της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα σοκαριστικό τροχαίο είχαμε σήμερα στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου . Ο οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με άλλο δίκυκλο με αποτέλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους πραγματοποιείται αυτή την ώρα συνέλευση των γονέων των μαθητών του 2ου Λυκείου, όπου συζητούν για το μέλλον των καταλήψεων. Κάποιοι μάλιστα γονείς δήλωσαν πως έχουν προσφύγ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search