ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευχαριστίες Μυλωνά στην Πυροσβεστική και τους εθελοντές του ΣΕΔΙΠ

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους εθελοντές του ΣΕΔΙΠ και της ΑΡΙΑΣ, την Πολιτική Προστασία του Δήμου και τον Αντιδήμαρχο Ταπεινό Κωνσταντίνο για τις συντονισμένες ενέργειες, την επαγγελματική ετοιμότητα και την ευσυνειδησία με την οποία έθεσαν υπό έλεγχο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την εκδηλωθείσα πυρκαγιά στην περιοχή των Σαγαιίκων το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου αλλά και λίγους μήνες νωρίτερα στην Κάτω Αχαΐα. 

«Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στην ομάδα εθελοντών και στην Πολιτική Προστασία   για την αποτελεσματικότητα στην μέχρι σήμερα μεγαλύτερη πυρκαγιά στον Δήμο μας. Εκτός από το σύντομο χρόνο κατάσβεσης, τους ευχαριστούμε γιατί με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις αποτρέπουν την δημιουργία κλίματος φόβου και ανησυχίας στους δημότες αλλά και σε εμάς ως Δημοτική Αρχή», ανέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατανέμονται σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Αιτωλίας, Ακαρνανίας, Αχαΐας και ΗλείαςΠαρελήφθησαν (62) νέα οχήματα, τα οποία εντάσσονται στο στό . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τραγωδία στον Κάλανο Αχαϊας. 30χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία παντρεμένη με 4 παιδιά που έμενε με την οικογένειά της στο Ίσωμα, ενώ οδηγούσε το όχημά της, έχασε τον έλεγχο και βρέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:  Η Ιερά Μητρόπολή μας, στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο θα παρέχει δωρεάν ενισχυ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για "εξαπάτηση" των Ελλήνων κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, τον οποίο κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη, με έμφαση στη στάση του στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τις 10 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2020, στην Δυτική Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, από τους αστυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αποχωρεί ο καθηγητής, διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και εκτελών χρέη διοικητή την περίοδο αυτή, Χαράλαμπος Γώγος, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.Η αποχώρη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας και της Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων ανέλαβαν δράση για την γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στην παραλιακή οδό του Ρίου εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search