ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα Ενωμένη: Ο κ. Πελετίδης να αποκτήσει γραφείο τύπου Δημάρχου

Με αφορμή όλα όσα έγιναν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε, λόγω Covid-19, μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» έχει να αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Πελετίδης θα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει γραφείου Τύπου Δημάρχου. Αυτό, τουλάχιστον, είναι το συμπέρασμα που θα μπορούσε να εξάγει οποιοσδήποτε πολίτης παρακολουθούσε την συζήτηση για το θέμα με τις καθαρίστριες. Ο κ. Πελετίδης στην εισήγησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο πρότεινε να εγκριθεί η πλήρης απασχόληση των καθαριστριών, κάτι για το οποίο ουδείς εξ ημών είχε φυσικά αντίρρηση.

Δυστυχώς, όμως, ο κ. Δήμαρχος πιάστηκε στην κυριολεξία αδιάβαστος, καθώς το ποσό που επικαλέστηκε ότι θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου αποδείχθηκε λανθασμένο.

Είτε ο ίδιος δεν έδωσε την βαρύτητα που θα έπρεπε είτε βιάστηκε είτε οι υπηρεσίες του Δήμου τον ενημέρωσαν λανθασμένα, όπως και να έχει ο κ. Πελετίδης εκτέθηκε διότι έφερε ένα σοβαρό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς ο ίδιος να είναι έτοιμος. Σύμφωνα με τους δικούς μας υπολογισμούς, το συνολικό κόστος για τις 59 καθαρίστριες είναι περίπου 200.000 ευρώ, αντί για το πολλαπλάσιο ποσό που ακούσαμε όλοι έκπληκτοι.

Και μέσα σε όλα βγήκε - ως είθισται - πρόωρα κι ένα ακόμη δελτίο Τύπου από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής του ΚΚΕ, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Το συμπέρασμα είναι ότι για ακόμη μια φορά ο κ. Πελετίδης παραπληροφορεί την Πάτρα και το Δημοτικό Συμβούλιο, με το γραφείο Τύπου του Δήμου να εκδίδει βεβιασμένες ανακοινώσεις που στην πορεία αυτοδιαψεύδονται. Και ενώ αναθεωρούνται πράγματα και καταστάσεις, έχει ήδη βγει ένα δελτίο Τύπου, το οποίο στην ουσία δεν ισχύει και εκθέτει την Δημοτική Αρχή.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search