ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα Ενωμένη: Ο κ. Πελετίδης να αποκτήσει γραφείο τύπου Δημάρχου

Με αφορμή όλα όσα έγιναν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε, λόγω Covid-19, μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» έχει να αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Πελετίδης θα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει γραφείου Τύπου Δημάρχου. Αυτό, τουλάχιστον, είναι το συμπέρασμα που θα μπορούσε να εξάγει οποιοσδήποτε πολίτης παρακολουθούσε την συζήτηση για το θέμα με τις καθαρίστριες. Ο κ. Πελετίδης στην εισήγησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο πρότεινε να εγκριθεί η πλήρης απασχόληση των καθαριστριών, κάτι για το οποίο ουδείς εξ ημών είχε φυσικά αντίρρηση.

Δυστυχώς, όμως, ο κ. Δήμαρχος πιάστηκε στην κυριολεξία αδιάβαστος, καθώς το ποσό που επικαλέστηκε ότι θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου αποδείχθηκε λανθασμένο.

Είτε ο ίδιος δεν έδωσε την βαρύτητα που θα έπρεπε είτε βιάστηκε είτε οι υπηρεσίες του Δήμου τον ενημέρωσαν λανθασμένα, όπως και να έχει ο κ. Πελετίδης εκτέθηκε διότι έφερε ένα σοβαρό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς ο ίδιος να είναι έτοιμος. Σύμφωνα με τους δικούς μας υπολογισμούς, το συνολικό κόστος για τις 59 καθαρίστριες είναι περίπου 200.000 ευρώ, αντί για το πολλαπλάσιο ποσό που ακούσαμε όλοι έκπληκτοι.

Και μέσα σε όλα βγήκε - ως είθισται - πρόωρα κι ένα ακόμη δελτίο Τύπου από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής του ΚΚΕ, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Το συμπέρασμα είναι ότι για ακόμη μια φορά ο κ. Πελετίδης παραπληροφορεί την Πάτρα και το Δημοτικό Συμβούλιο, με το γραφείο Τύπου του Δήμου να εκδίδει βεβιασμένες ανακοινώσεις που στην πορεία αυτοδιαψεύδονται. Και ενώ αναθεωρούνται πράγματα και καταστάσεις, έχει ήδη βγει ένα δελτίο Τύπου, το οποίο στην ουσία δεν ισχύει και εκθέτει την Δημοτική Αρχή.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια επιλογή από τις κορυφαίες συνθέσεις της για τον κινηματογράφο, με τίτλο «Τα Κινηματογραφικά», θα παρουσιάσει η Ελένη Καραΐνδρου σε μία μοναδική συναυλία στο Κέντρο Πολιτισμού Ί . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19 περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας, και εντά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην κοινότητα Πανόπουλου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, μετά την γνωστοποίηση κρουσμάτων στην οικογένεια του ιερέα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες θε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα, κοντά στα ΤΕΙ. Μόλις σκόραρε ο Ολυμπιακός στο 90ό λεπτό του αγώνα, φίλαθλος που έβλεπε το ματς σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην κοινότητα Πανόπουλου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, μετά την γνωστοποίηση κρουσμάτων στην οικογένεια του ιερέα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες θετικοί στον κορονοϊό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα, κοντά στα ΤΕΙ. Μόλις σκόραρε ο Ολυμπιακός στο 90ό λεπτό του αγώνα, φίλαθλος που έβλεπε το ματς σε καφέ της περιοχής,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμική δόνηση με διάρκεια σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης. H  δόνηση έγινε αισθητή στην Αχαΐα.  Σύμφωνα με το Ευρωμεσoγειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο η δόνηση είχε ένταση 5,1 Ρίχτερ και ε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search