ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τον Οκτώβριο, ο δήμος δυτικής Αχαΐας θα έχει αλλάξει έμβλημα και όνομα

 

Μία αναφορά του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά, στην προ ημερών συνέντευξη Τύπου για το έναν χρόνο θητείας της δημοτικής του αρχής, άνοιξε το θέμα μετονομασίας του δήμου, με ενέργειες που έχουν ήδη δρομολογηθεί, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δήμαρχος στη συνέντευξη.

 

“Τον Οκτώβριο, ο δήμος δυτικής Αχαΐας θα έχει αλλάξει όνομα”, είπε ο δήμαρχος. Και πρόσθεσε: “Είναι ντροπή να μην έχει όνομα. Είμαστε ήδη έτοιμοι και μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε κατοχυρώσει νέο όνομα και νέο σήμα. Κι αυτό, γιατί θέλουμε ο δήμος μας με τόσο μεγάλη ιστορία, να αποκτήσει μια ταυτότητα. Τόσο το όνομα, όσο και το σήμα θα βασίζονται σε ιστορικές αναφορές της περιοχής μας”.

 

Μαζί με το όνομα θα αλλάξει και το έμβλημα. Όπως άφησε να εννοηθεί ο δήμαρχος, τόσο το όνομα όσο και το έμβλημα θα “πατά” στις σημαντικές ιστορικές αναφορές του δήμου. Φαίνεται ότι η πρόταση που προκρίνεται είναι να μετονομαστεί σε δήμο “Δυμαίων”.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα, κοντά στα ΤΕΙ. Μόλις σκόραρε ο Ολυμπιακός στο 90ό λεπτό του αγώνα, φίλαθλος που έβλεπε το ματς σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμική δόνηση με διάρκεια σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης. H  δόνηση έγινε αισθητή στην Αχαΐα.  Σύμφωνα με το Ευρωμεσoγειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο η δόνηση είχε έντ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Στην «καρδιά» της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ, μία ημέρα πριν το δεύτερο debate Τραμπ και Μπάιντεν, το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής διοργάνωσε διαδικτυακή συζή . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

  Δε ξέρω αν το μέγα πλήθος των σχετιζόμενων φορέων, όπως η Περιφέρεια, οι Δήμοι ή το Δασαρχείο παρανόμησαν δίνοντας άδεια στους διοργανωτές των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων. Αυτό, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα, κοντά στα ΤΕΙ. Μόλις σκόραρε ο Ολυμπιακός στο 90ό λεπτό του αγώνα, φίλαθλος που έβλεπε το ματς σε καφέ της περιοχής,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμική δόνηση με διάρκεια σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης. H  δόνηση έγινε αισθητή στην Αχαΐα.  Σύμφωνα με το Ευρωμεσoγειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο η δόνηση είχε ένταση 5,1 Ρίχτερ και ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Παρελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία (17) νέες δίκυκλες μοτοσυκλέτες, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης για την υλοποίηση της δράσης «Εξοπλισμός
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search