ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πράσινο φως από το Δ.Σ. του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.  για το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων

 

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Αχαΐας  η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Συνδέσμου στα Λουσικά, αποφασίστηκε ομόφωνα να συναφθεί προγραμματική σύμβαση για τη συνεργασία  ΣΥ.ΔΙ. Σ.Α. Αχαΐας, Δήμου Πατρέων και Δήμου Δυτικής Αχαΐας και να εγκριθούν οι μελέτες για τις εγκαταστάσεις διαχείρισης απορριμμάτων στη θέση Φλόκα Δυτικής Αχαΐας, καθώς και να υποβληθεί η σχετική πρόταση για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, του αντίστοιχου έργου. 

Πρόκειται επί της ουσίας για υποβολή πρότασης ύψους 38.200.000 ευρώ που αφορά  την κατασκευή του Εργοστασίου Διαχείρισης Απορριμμάτων και της Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων στη θέση Φλόκα. 

Σε δήλωσή του σχετικά με την εξέλιξη ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος τόνισε τα εξής: 

 «Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι  υπήρξε τελικά ομοφωνία στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και διάθεση συνεργασίας  στα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του μεγάλου έργου της κατασκευής Εργοστασίου Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων.  Το μεγάλο στοίχημα είναι, υποβάλλοντας την πρόταση, να έχουμε γρήγορα την έγκριση χρηματοδότησης και στη συνέχεια τη δημοπράτηση του έργου.  Απαιτείται λοιπόν διαρκής εγρήγορση και πολύ δουλειά έτσι ώστε επιτέλους να λύσουμε ένα μείζον θέμα για την περιοχή μας. Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη του Δ.Σ. για τη θετική τους στάση».

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μια δύσκολη μέρα σήμερα, Παρασκευή 30.10.2020, καθώς εκτός του… εφιάλτη που ακούει στο όνομα κορονοϊός, η Ελλάδα επλήγη και από τον ισχυρό σεισμό 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι δημοσιογράφοι του BBC ανακοίνωσαν ότι οι νέοι κανόνες για την αμεροληψία ενδέχεται να μην τους επιτρέπουν να πραγματοποιούν ΛΟΑΤΚΙ+ πορείες Υπερηφάνειας, ακόμη και χωρίς τη δημο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο πένθος βυθίστηκε το αγγλικό ποδόσφαιρο, μετά την είδηση του χαμού του Νόμπι Στάιλς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, έπειτα από μακρά ασθένεια, ό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Tουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 419 τραυματίστηκαν από τον σεισμό των 6,7 βαθμών που συγκλόνισε το Αιγαίο και ταρακούνησε τη Σμύρνη, σύμφωνα με την αρχή διαχείρισης καταστρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι Οργανώσεις Πάτρας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Πλ. Γεωργίου ενάντια στην παρουσία του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Τζέφρι Πάιατ έχει προσκληθεί στη συνάντηση “Μεταφοράς Γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου μαζί με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη, προχωρώντας στη συνέχεια  στην ακόλουθη δήλωση:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγο πριν την ανακοίνωση νέων μέτρων κατά του κορωνοϊού, ο καθηγητής – λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος ανέφερε επί της ουσίας ότι τα νέα μέτρα θα φέρουν περιορισμό στην κυκλοφορία των πολιτών, ο οποίος
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search