ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ώρα Πατρών - Γ. Ρώρος: Η φθινοπωρινή μπόρα πνίγει το success story Πελετίδη...

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης Ώρα Πατρών:

Δυστυχώς έφθασε μία φθινοπωρινή μπόρα για να επιβεβαιωθεί άλλη μία φορά η παράταξη μας ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ. Οι επισημάνσεις μας και η μόλις προ ημερών παρέμβαση μας με συνέντευξη τύπου για την ελλειμματική διαχείριση της ΔΕΥΑΠ για τους υδάτινους πόρους, το φράγμα Πείρου-Παραπείρου, τις αποχετεύσεις, το βιολογικό καθαρισμό επαληθεύεται. Το κύρος της μεγαλύτερης δημοτικής επιχείρησης, της ΔΕΥΑΠ δέχεται καθημερινά πολλαπλά χτυπήματα απαξίωσης, από δίκες της ελλειμματικές λειτουργίες και λαθεμένες επιλογές, στη συνείδηση του Πατραϊκού λαού …

Πότε με την πλημμελή υδροδότηση ολόκληρων περιοχών το καλοκαίρι, πότε με την διαφήμιση των καθαρισμένων 16.000 φρεατίων, που με την πρώτη φθινοπωρινή μπόρα, έσπευσαν να την διαψεύσουν δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στους πολίτες έφτασαν μερικά λεπτά για να μετατραπεί το νότιο πάρκο σε θαλάσσιο πάρκο καθώς και άλλες περιοχές της Πάτρας σε λίμνες.

Ευτυχώς η περιοχή μας μέχρι σήμερα, έχει δεχθεί παροδικές, επιδερμικές επισκέψεις της κακοκαιρίας, πριν όμως δεχτούμε τις επισκέψεις κακοκαιρίας, ας σταματήσουν οι φωτογραφίες, αυτοπροβολές και διθύραμβοι και με την απαιτούμενη σοβαρότητα που αρμόζει και να ασχοληθεί η δημοτική αρχή, ουσιαστικά με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης για να μην βρεθούμε στη θέση άλλων πόλεων που πραγματικά τους επισκέφθηκε και τους έδειξε τα δόντια της η κακοκαιρία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων, ξεκίνησε και θα ολοκληρώσεις τις επόμενες ημέρες, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στους εξωτερικούς χώρους των τριών νοσοκομείων της περιοχής μας, με έργα και συνθέ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να έχουμε και 5.000 ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ όμως δεν είναι η λύση του ζητήματος θα πρέπει πρώτα απ' όλα να προφυλασσόμαστε εμείς οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια έστειλε ο γραμμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, με την οποία γνωστοποιεί οτι οι βουλευτές-γιατροί του Κινήμα . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η παρατεινόμενη ανομβρία αλλά και η απροθυμία μεγάλου μέρους των δημοτών να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους έναντι της ΔΕΥΑΔ, έχει φέρει την επιχείρηση σε δεινή κατάσταση ενώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων, ξεκίνησε και θα ολοκληρώσεις τις επόμενες ημέρες, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στους εξωτερικούς χώρους των τριών νοσοκομείων της περιοχής μας, με έργα και συνθέσεις που δημιούργησα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αμαλιάδας είχαν οι Δήμαρχοι Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γ. Λέντζας, Αμαλιάδας Γ. Λυμπέρης και Δυτικής Αχαΐας Σπ. Μυλωνάς.Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Γιαννιτσοχωρίου.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια νταλίκα που κατευθυνόταν από Πύργο προς Κυπαρισσία, εξετράπη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search