ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μυλωνάς: Γόνιμη συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά και των μελών της δημοτικής αρχής με αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου, υπό τον πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Ρέλλο.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τους συνομιλητές για όλες τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που περιλαμβάνονται στη β’ φάση του σχεδίου αστικής ανάπλασης στην Αχαγιά. Στη συνέχεια έγινε εκτεταμένος διάλογος, απαντήθηκαν απορίες και δόθηκαν διευκρινίσεις.

Κεντρική και βάσιμη ήταν η ανησυχία των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου για το πρόβλημα της στάθμευσης που ταλαιπωρεί τις εμπορικές δραστηριότητες αλλά και ολόκληρη τη ζωή στην πόλη.

Στο σημείο αυτό ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει ότι ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει σε προκήρυξη για κατάθεση προσφορών προς ενοικίαση ελεύθερων χώρων ώστε αυτά να μετατραπούν από το Δήμο σε υπαίθρια πάρκινγκ, προκειμένου να υπάρξει ριζική και άμεσηαντιμετώπιση του προβλήματος πολύ πριν από την υλοποίηση της β’ φάσης της ανάπλασης.

Ταυτόχρονα, ο Σπύρος Μυλωνάς εξήγησε στους συνομιλητές του ότι η μακροπρόθεσμη και οριστική λύση του προβλήματος σχετίζεται με την ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλης που θα εξασφαλίσει κοινόχρηστους χώρους και θα επιτρέψει τη μόνιμη λύση του προβλήματος.

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από κοινή διάθεση συνεργασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν εκκρεμότητες και προβλήματα σε ένα κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας.

«Είχαμε μια συνάντηση εργασίας που ήταν γόνιμη και δημιουργική», δήλωσε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Ο Δήμος συζητάει, ακούει και επιχειρεί συνεχώς για την επίλυση των προβλημάτων. Η συνάντησή μας με τον Εμπορικό Σύλλογο μας έδωσε την ευκαιρία να ακούσουμε αλλά και να ενημερώσουμε για τις εξελίξεις σε μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με τη β΄ φάση της ανάπλασης αλλά και με το καυτό ζήτημα των χώρων στάθμευσης. Πιστεύω ότι κινούμαστε στη σωστή πορεία κι αυτό το κατανόησαν οι συνομιλητές ».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Το διαβόητο φυτό έχει σκοτώσει εκατομμύρια καπνιστές σε όλο τον κόσμο. Τώρα, όμως, το φυτό του καπνού θα μπορούσε να σώσει ζωές παράγοντας εμβόλια κατά της πανδημίας Covid-19.   . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Το θέμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου αλλά εκείνοι που θα έπρεπε να απαντήσουν σιωπούν ή πετάνε τη μπάλα στην  κερκίδα. Προ ημερών ολοκληρώθηκε στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας δ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Και δεύτερο κρούσμα εκπαιδευτικού στο Γυμνάσιο της Οβρυάς. Με ανακοίνωσή της  η διεύθυνση του σχολείου έσπευσε να ενημερώσει τους γονείς των μαθητών . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο  Καλαβρύτων πραγματοποίησε την Τετάρτη 21  Οκτωβρίου  η πρέσβης της Σλοβακίας στην Αθήνα, κα IvetaHricova, συνοδευόμενη από τον επίτιμο πρόξενο Σλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο  Καλαβρύτων πραγματοποίησε την Τετάρτη 21  Οκτωβρίου  η πρέσβης της Σλοβακίας στην Αθήνα, κα IvetaHricova, συνοδευόμενη από τον επίτιμο πρόξενο Σλοβακίας, κ. Φαίδωνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον Περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, απέστειλε το Οικονομικό Επιμελητήριο δυτικής Ελλάδας με θέμα το πρόγραμμα «Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19  στην Δυτικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκαλεί στο Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή, η είδηση του θανάτου της παιδιάτρου Κατερίνας Υφαντή, η οποία έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από καρκίνο. Άνθρωπος ιδιαίτερα καλόκαρδος και δραστήριος, ε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search