ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο στον Δήμο Αιγιαλείας

Στην παραλαβή ενός νέου απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, προχώρησε την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020 η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αιγιαλείας.

 

Πρόκειται για ένα όχημα που θα ενισχύσει σημαντικά τον στόλο της υπηρεσίας, όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος, ο οποίος παρέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης το όχημα μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βασίλη Χριστόπουλο και τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Καθαριότητας Σπύρο Προσελέντη.

 

Η προμήθεια του απορριμματοφόρου πραγματοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού και με χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος "Φιλόδημος ΙΙ" του Υπουργείου Εσωτερικών, κατόπιν πρότασης που υπέβαλε ο Δήμος Αιγιαλείας.

 

Έχει σύγχρονες προδιαγραφές και μέσα ασφαλούς λειτουργίας, ενώ το κόστος του ανέρχεται στα 150.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Αξίζει να τονιστεί πως είναι το πρώτο απορριμματοφόρο όχημα που προμηθεύεται ο Δήμος Αιγιαλείας από το 2007, ως αποτέλεσμα της προσπάθειας της δημοτικής αρχής να εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες της, ιδιαίτερα στον νευραλγικό τομέα της καθαριότητας, καθώς αρκετά από τα παλιά οχήματα καθίστανται συχνά μη λειτουργικά και απαιτούν πολλές φορές αρκετά δαπανηρές επισκευές.

 

Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη προμήθεια κρίθηκε επιβεβλημένη για τη σωστή λειτουργία της καθαριότητας και παράλληλα την τήρηση των Ευρωπαϊκών Κανονισμών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε (ξανά) για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής περί σύνταξης μελέτης για την ανάπλαση των σιντριβανιών της πόλης, αρκεί να μη αποτελούν μέρος τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 3.800 κεραυνοί είχαν καταγραφεί στα νότια της χώρας, ιδίως στην Κρήτη, έως τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης, από το σύστημα ανίχνευσης ηλεκτρικών εκκενώσεων ZEUS του Εθνικο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξήγησε τον λόγο που οδήγησε στην αναστολή της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.   Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστα . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τη μεγάλη σημασία της βιταμίνης Ε στην ομαλή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος αναδεικνύει πρόσφατη αμερικανική έρευνα με τη συμμετοχή της Δρ Χρύσας Κιούση από το Κολέγιο Φαρμακευτι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε (ξανά) για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής περί σύνταξης μελέτης για την ανάπλαση των σιντριβανιών της πόλης, αρκεί να μη αποτελούν μέρος της επικοινωνιακής τα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια έλαβαν χώρα σε Λύκειο της Πάτρας το πρωί της Τρίτης. Ομάδα μαθητών έβαλε φωτιά σε κάδο και μάλιστα πέταξε μέσα και εύφλεκτο υλικό ώστε η φλόγα να "φουντώσει" και στη συνέχεια έκοψαν και ένα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες από 3.500 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σχετικά με την ελεύθερη και ανεμπόδιστη κίνηση των πεζών, έχει βεβαιώσει σε οδηγούς η Αστυνομία από τον περασμένο Φεβρουάριο έως και το
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search