ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ερύμανθος: Ερχεται ενεργειακή αναβάθμιση σε σχολεία

Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε σχολεία του Ερυμάνθου ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο δήμος. Οπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 13.00 θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή, υπό τον δήμαρχο Θόδωρο Μπαρή, για να εγκριθούν οι μελέτες σχετικά με την αύξηση της ενεργειακής αποδοτικότητας των σχολικών συγκροτημάτων του δήμου.

Στόχος των έργων είναι η ασφάλεια, η καλύτερη ποιότητα ζωής μαθητών και εκπαιδευτικών, αλλά και η οικονομία ενέργειας.Πιο συγκεκριμένα, οι μελέτες που έχουν ετοιμαστεί αναφέρονται στα σχολεία της Χαλανδρίτσας (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο), το σχολικό συγκρότημα Σταυροδρομίου και το Γυμνάσιο και Λύκειο Φαρρών. Επιπλέον, θα παρθεί απόφαση για την ένταξη των ανωτέρω μελετών στο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για την υλοποίηση των εργασιών.

Και τέλος, αναμένεται να συγκροτηθεί η επιτροπή που θα παραλάβει το έργο βελτίωσης του αρδευτικού δικτύου Χαλανδρίτσας, Ελληνικού και Σταροχωρίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη χώρα, με το ένα σοκ να διαδέχεται το άλλο και τα κρούσματα του κοροναϊού να αυξάνονται καθημερινά.   Έτσι, μετά το νέο αρνητικό ρεκόρ 1.547 κρουσμ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου καταβάλλονται από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) παροχές, ύψους 177.459.568 ευρώ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σταθερά διψήφιος είναι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που ανακοινώνονται καθημερινά για την Αχαΐα. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή στην προανάκριση των αστυνομικών του Τμήματος  Ασφαλείας Αιγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή στην προανάκριση των αστυνομικών του Τμήματος  Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις υποθέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολίτες του Αγρινίου, αποφάσισαν πριν λίγες μέρες να συγκεντρωθούν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην αερογέφυρα με τα αυτοκίνητα τους και να κάνουν μηχανοκίνητη πορεία με σημαίες, ξεκινώντας από την εθν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Καλησπέρα με αφορμή τα χθεσινά σχόλια που αναρτήθηκαν σε τοπικά sites θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη για πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στον χώρο μας. Ενημερωθήκαμε για πιθανό κρού
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search