ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο Υπουργείο Υποδομών ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Αλλεπάλληλες παραγωγικές συνεργασίες με ανώτερους υπηρεσιακούς παράγονες του Υπουργείου Υποδομών είχε σήμερα (23/10) στην Αθήνα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς. 

 

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: 

 

Κατά τις συνεργασίες αυτές ο Δήμαρχος ενημερώθηκε κατ΄αρχήν για την εξέλιξη των υπολειπόμενων εργασιών στο φράγμα Πείρου-Παραπείρου και για τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης τους. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που αποκόμισε ο Δήμαρχος θεωρείται ρεαλιστικός ο στόχος για την παροχή νερού από το φράγμα μέσα στην προσεχή Άνοιξη.

 

«Δίνουμε ένα σκληρό αγώνα» ανέφερε αμέσως μετά ο Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Εκτιμώ ότι μέσα στους επόμενους μήνες, για την ακρίβεια την Άνοιξη που μας έρχεται, οι δημοτικές ενότητες Ωλενίας και Δύμης θα υδροδοτηθούν από τα νερά του φράγματος κι αυτή θα είναι θα είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για την οποία  θα επιμένουμε σε καθημερινή βάση».

 

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος είχε επαφές για το ζήτημα της άρδευσης από το φράγμα του Πηνειού μέσω κλειστού δικτύου μεταποράς. Ενημερώθηκε από τους αρμόδιους για την υδρογεωλιγική μελέτη καθορισμού των αναγκών άρδευσης στις περιοχές που μπορεί να τροφοδοτεί το φράγμα, για τις εργασίες επισκευής και συντήρησης του φράγματος καθώς και για τις εργασίες συντήρησης του δικτύου μεταφοράς.

 

«Είναι σαφές ότι υπάρχει στην πράξη και εν εξελίξει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει την άρδευση περιοχών του Δήμου μας, στη δημοτική ενότητα Λαρισού, από τα νερά του φράγματος Πηνειού. Παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτού του σχεδίου, τα στάδια της υλοποίησής του και πιέζουμε αδιάκοπα για την επίτευξη των στόχων μας που είναι η άρδευση από τα νερά του φράγματος Πηνειού», ανέφερε ο Σπύρος Μυλωνάς μετά από την ολοκλήρωση των επαφών του. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος Νοεμβρίου, αποτυπώνεται σε αριθμούς η ραγδαία επιδείνωση και η αιφνίδια πίεση στο σύστημα υγείας από το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον Ε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τρείς στους τέσσερις Έλληνες, σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την παράταση του . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η χαρά των φίλων του κινηματογράφου από σήμερα, αρχίζει το 33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (25/11-4/12) το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά δωρεάν και εξ ολοκλήρου διαδικτυακ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε ασθενείς με κορωνοϊό σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία της Πάτρας απο περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και της Στερεάς Ελλάδος. Ανάμεσα στους νοσηλευόμενο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε ασθενείς με κορωνοϊό σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία της Πάτρας απο περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και της Στερεάς Ελλάδος. Ανάμεσα στους νοσηλευόμενους ασθενείς απο το Κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την Βlack Friday έχει ξεκινήσει με τους αγοραστές να περιμένουν ακόμα καλύτερες τιμές από αυτές που ήδη προσφέρουν από την αρχή της εβδομάδας οι καταστηματάρχες. Συνωστισμός
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και κατοίκων στην περιοχή της Αρόης σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα, σε περιπολία των αστυνομικών για τον έλεγχο εφαρμογής των μέτρων
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search