ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα: Συνάντηση Χαροκόπου με τον δήμαρχο Πατρέων

ν, Διαχείρισης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας, Εξυπηρέτησης Πολιτών & Νομικής Υπηρεσίας, κου Πλέσσα Διονύσιου προς την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία- Παράρτημα Πάτρας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, συνάντηση στην κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου με τον Γ΄ Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.ΑμεΑ και Πρόεδρο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν., κο Αντώνη Χαροκόπο, στην οποία συμμετείχε και η Οργανωτική Γραμματέα της Ομοσπονδίας, κα Ουλιάνα Ίβαντσικ.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης υπήρξε η συζήτηση για τα ανταποδοτικά, δημοτικά τέλη όπου η Ομοσπονδία κατέθεσε τις εξής προτάσεις:

Πρόβλεψη για απαλλαγή/μείωση των δημοτικών τελών για τα άτομα με αναπηρία

Ένταξη των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη που λαμβάνουν επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ στην κατηγορία των ατόμων με αναπηρία που απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη

Για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες που έχουν στην φροντίδα τους άτομα με αναπηρία να μην προσμετρούνται στα εισοδηματικά κριτήρια  τα πάσης φύσεως επιδόματα αναπηρίας (ΟΠΕΚΑ, εξωιδρυματικό, κίνησης, διατροφικό κλπ).

Ο κος Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα λάβει υπόψη τις προτάσεις της Ομοσπονδίας ενώ ο Δήμαρχος, κος Πελετίδης Κων/νος διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία για θέματα ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μόνο καταστροφή θα είναι για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το ενδεχόμενο της απόφασης της κυβέρνησης να μην ανοίξουν τα χιονοδρομικά ούτε το διάστημα των γιορτών. Οι πληροφορί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Επιχωματώσεις και παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων στην παραλίμνια ζώνη απειλούν τον προστατευόμενο οικότοπο της λίμνης Τριχωνίδας, στην Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος είναι ενταγμένος . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστημονική δημοσίευση σε ειδικό τεύχος για τη νόσο COVID-19 του περιοδικού Toxicology Reports, περιγράφει τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν τα καθολικά lockdown ως κεντρική στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εγκαταλειμμένο παραμένει το Πλατανόδασος της Πάτρας στην περιοχή του Προαστίου και του Καστελόκαμπου. Παρά τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για την αξιοποίηση αυτού του σπάνιου μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μόνο καταστροφή θα είναι για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το ενδεχόμενο της απόφασης της κυβέρνησης να μην ανοίξουν τα χιονοδρομικά ούτε το διάστημα των γιορτών. Οι πληροφορίες που έρχονται για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Επιχωματώσεις και παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων στην παραλίμνια ζώνη απειλούν τον προστατευόμενο οικότοπο της λίμνης Τριχωνίδας, στην Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος είναι ενταγμένος στο δίκτυο Natura 20
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εγκαταλειμμένο παραμένει το Πλατανόδασος της Πάτρας στην περιοχή του Προαστίου και του Καστελόκαμπου. Παρά τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για την αξιοποίηση αυτού του σπάνιου μέρους, με σημαντική
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search