ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα Ενωμένη: Θλιβερές και σκοταδιστικές συμπεριφορές απέναντι στον Αμερικανό Πρέσβη

Ανακοίνωση της παράταξης "Πάτρα Ενωμένη":

Είμαστε πεπεισμένοι, πλέον, ότι ζούμε σε άκρως σουρεαλιστικές εποχές, εποχές τις οποίες μόνον η Δημοτική αρχή του ΚΚΕ μπορεί να μας προσφέρει.

Στην αρχή πληροφορηθήκαμε ότι απαγορεύουν την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στην Πάτρα και τώρα διαπιστώσαμε ότι του απαγορεύουν και να ομιλεί, να ακούγονται η φωνή του και οι απόψεις του!

Πρόκειται αναμφίβολα για θλιβερές και σκοταδιστικές συμπεριφορές, οι οποίες προσβάλουν την πόλη μας και την Ιστορία της μέσα από ιδεοληψίες και τακτικές παλαιολιθικής εποχής.

Επιτέλους, πρέπει να μπει ένα τέρμα σε όλον αυτόν τον κατήφορο. Ο Δήμαρχος είναι Δήμαρχος όλης της Πάτρας και όχι Δήμαρχος του ΚΚΕ. Δεν επιτρέπεται να προσβάλει την πόλη μας με τέτοιες συμπεριφορές που μόνο Δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης δεν θυμίζουν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Γερμανία δεν ανταποκρίνεται στον ηγετικό της ρόλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν απορρίπτει τις εκκλήσεις της Αθήνας για επιβολή εμπάργκο όπλων στην Τουρκία, τονίζει ο Έλληνας υπουργ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διανύοντας το πιο κρίσιμο σημείο του δεύτερου κύματος της πανδημίας, ο ρυθμός μείωσης νέων κρουσμάτων φαίνεται να είναι πιο αργός από αυτόν που προσδοκούσαν οι ειδικοί, οι οποίοι ε . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, από κορονοϊό, ο Κοζανίτης μουσικός Βασίλης Blue Σωτηρίου. Ο μουσικός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και ζούσε. Σύμφω . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε ένα μπαράζ 9 πληρωμών με μεγάλους κερδισμένους τους συνταξιούχους, αλλά και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, προχωρά η κυβέρνηση μέσα στον Δεκέμβριο για την ενίσχυση των εισοδημάτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγη ώρα μπροστά από την κάρα του Αγ. Ανδρέα. Ένα κοριτσάκι 12 ετών έφθασε στο σημείο για να προσκυνήσει. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν πολλοί πιστοί μέσα στην εκκλησί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικτό κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε την Παρασκευή σε υποκατάστημα πολύ μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Στο κατάστημα έχουν εντοπιστεί, σύμφωνα μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε συγκέντρωση προχώρησαν περίπου 20 άτομα από φοιτητικούς συλλόγους στην πλατεία Γεωργίου διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία του Yπουργου Μιχάλη Xρυσοχοΐδη στην Πάτρα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search