ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γ. Ρώρος-Ώρα Πατρών: Μέτρα για τη διάβρωση των ακτών

Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γ. Ρώρος προς τον Αντιδήμαρχο Έργων σχετικά με τη διάβρωση των ακτών: Είναι γνωστό το φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών που μπορεί, να οφείλεται στις κλιματικές αλλαγές (άνεμοι, κυματισμός, αύξηση της στάθμης της θάλασσας, ένταση συχνότητας των βροχοπτώσεων), αλλά και σε ανθρώπινες παρεμβάσεις (έργα, λατομεύσεις, φράγματα κ.α). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας από τα Καμίνια έως τον Ψαθόπυργο, με την διάβρωση να έχει φέρει τους δρόμους σε κακή και επικίνδυνη κατάσταση, πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με έγγραφό του που κοινοποιήθηκε στο Δήμο Πατρέων, εξουσιοδοτεί την Περιφέρεια να κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Δήμου Πατρέων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν λόγω της παράκτιας διάβρωσης. Επειδή η προθεσμία παρεμβάσεων λήγει τις 31/12/20 ζητάμε να μας ενημερώσετε για τον σχεδιασμό σας και το χρονοδιάγραμμα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου διενεργήθηκε έρευνα, μετά τον εντοπισμό, χθες (Πέμπτη 14-1-2021) το πρωί, εντός οικίας σε περιοχή της Αμφιλοχίας, ζευγαριού ηλικιωμένων που . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές της Νορβηγίας και προσπαθεί να λάβει περισσότερα στοιχεία σε σχέση με τον θάνατο στην χώρα αυτή 23 ηλικιωμένων . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίσως να «μπορούμε να χαμογελάσουμε πλέον κάτω από τη μάσκα μας, δύο εβδομάδες μετά από τις γιορτές» είπε σήμερα η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Παρατείνεται έως την προσεχή Τρίτη 19 Ιανουαρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την «επιστρεπτέα προκαταβολή 5», η οποία έληγε σήμερα. Παράλληλα, από το υπουργείο Οικονομ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου διενεργήθηκε έρευνα, μετά τον εντοπισμό, χθες (Πέμπτη 14-1-2021) το πρωί, εντός οικίας σε περιοχή της Αμφιλοχίας, ζευγαριού ηλικιωμένων που βρέθηκαν δεμένοι και
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Ερώτηση κατέθεσαν, μαζί με άλλου βουλευτές του κόμματος,  για τους αιτούντες άσυλο, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κωνσταντίνος Μάρκου και Σια Αναγνωστοπούλου. Το κείμενο έχε ως εξής: Μέσα σε συν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την ανάπτυξη και λειτουργία Περιφερειακού Μηχανισμού Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας δρομολογεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης ενέταξε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search