ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

H θέση Αλεξόπουλου για την αξιοποίηση του πρώην Παραρτήματος

Σαφή θέση για την αξιοποίηση του πρώην Παραρτήματος στην οδό Κορίνθου, που τελεί υπό κατάληψη, πήρε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Όπως είπε:

«Το Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην Πάτρα, πρέπει άμεσα να επαναλειτουργήσει σε ένα συμφωνημένο πλαίσιο διασύνδεσης της πόλης με το Πανεπιστήμιό της. Βασική στόχευση, η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, και οι καλές πρακτικές επιστημονικών σχεδιασμών και εφαρμογών, με την συμμετοχή των Πανεπιστημιακών, των φοιτητών και της κοινωνίας της Πάτρας σε όλα τα επίπεδά της! Η ανάδειξη της ιστορικότητας του χώρου είναι βασικό στοιχείο για την επαναλειτουργία του! Πρέπει άμεσα η Δημοτική αρχή να πάρει την πρωτοβουλία να ληφθούν οι αποφάσεις (μετά από συζήτηση με τους Πανεπιστημιακούς φορείς), ώστε να έχουμε γρήγορα ένα Παράρτημα κόσμημα, και όχι την εικόνα που σήμερα προσβάλλει κάθε δημοκρατική αντίληψη της κοινωνίας μας!»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδος της Αστυνομίας στο δρόμο προς το παλιό Σανατόριο στην Ζάστοβα Πατρών αποκάλυψε κορονο-πάρτι που προγραμματιζόταν στο κτίριο Παρά το τσουχτερό κρύο, νεαρά άτομσ ετοιμάζονταν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία 44χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" και είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για μία από τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 237 νέα κρούσματα κορωνοϊού την τελευταία ημέρα στην Ελλάδα. Μεγάλη πτώση σημειώσουν τα ημερήσια περιστατικά στην Ελλάδα καθώς χθες καταγράφηκαν 510 μολύνσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετα τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα Καλάβρυτα, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου θα ισχύσει: H διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδος της Αστυνομίας στο δρόμο προς το παλιό Σανατόριο στην Ζάστοβα Πατρών αποκάλυψε κορονο-πάρτι που προγραμματιζόταν στο κτίριο Παρά το τσουχτερό κρύο, νεαρά άτομσ ετοιμάζονταν να συγκεντρωθούν στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία 44χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" και είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για μία από τους ασθενείς που μολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετα τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα Καλάβρυτα, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου θα ισχύσει: H διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, σε ό
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search