ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ολοκλήρωση ανάρτησης πινακίδων QR στους Δήμους της δυτικής Ελλάδας

Μια  πολύ σημαντική δράση της ΠΕΔ.ΔΕ ολοκληρώθηκε με το τέλος του 2020 και εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, ενταγμένη στο πρόγραμμα PATH που χρηματοδοτείται από το Interreg. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, η πολύ καλή ομάδα των συνεργατών μας ολοκλήρωσε την ανάρτηση των πινακίδων QR σε επιλεγμένα αξιοθέατα, σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειάς μας .Με αυτόν τον τρόπο είμαστε από τις πρώτες περιοχές στην Ελλάδα που σε τέτοια έκταση έχει ολοκληρωθεί ένα τέτοιο πρωτοποριακό έργο, που συμβαδίζει με τις πιο σύγχρονες Ευρωπαϊκές μεθοδολογίες προβολής Τουριστικών Αξιοθέατων, κάνοντας χρήση νέων  ψηφιακών εργαλείων. Συγκεκριμένα οι επισκέπτες με την χρήση των κινητών τους τηλεφώνων και μια απλή εφαρμογή που διαθέτουν, θα μπορούν να έχουν στην διάθεση τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε αξιοθέατο.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι οι πινακίδες QR έχουν αναρτηθεί σαν πινακίδες “οδηγοί κατεύθυνσης” προκειμένου να διευκολύνουν τους επισκέπτες να ακολουθούν, τις προσχεδιασμένες από την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Πάτρας,” Τουριστικές Διαδρομές “που καλύπτουν όλη την έκταση της περιφέρειάς μας.

Στα πλαίσια της Τοπικής Τουριστικής Προβολής, θα μπορούσε στην συνέχεια να επεκταθεί σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό “ σημείων ενδιαφέροντος” του κάθε Δήμου.

Πολύ σύντομα  θα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε και για τις υπόλοιπες, πολύ ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές δράσεις του Προγράμματος, που βρίσκονται πλέων σε στάδιο ολοκλήρωσης.

Τελειώνοντας, καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχή ολοκλήρωση  της δράσης αυτής, υπήρξε  η ανταπόκρισή των Δήμων και των λοιπόν εμπλεκομένων φορέων, στην υποστήριξη των συνεργατών μας κατά την υλοποίηση της απαιτητικής αυτής δράσης, που χωρίς την βοήθειά τους δεν θα ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

          Στίς 20 Ἰανουαρίου 1782, ἐμαρτύρησε στήν πόλη τῶν Πατρῶν, ὁ κλεινός Νεομάρτυς Ζαχαρίας, ὁ ἐξ Ἂρτης, ὁ ὁποῖος ἐξωμόσας στήν Πατρίδα του, ἦλθε στήν Πάτρα, ὃπου ἐργάστηκε ὡς . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" μετέβη για μια ακόμη φορά, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης το βράδυ της Τρίτης μετά τη δύσκολη κατάσταση που προκλήθηκε λόγω των πολλών κρου . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία τα οποία κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη σημερινή κατάθεσή της στον εισαγγελέα, καθώς κατονόμασε συναθλήτριά της που έπεσε θύμα σεξουαλικής κα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αριθμό κρουσμάτων που κυμαίνεται κοντά στον μέσο όρο των τελευταίων ημερών ανακοίνωσε σήμερα η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 516 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

          Στίς 20 Ἰανουαρίου 1782, ἐμαρτύρησε στήν πόλη τῶν Πατρῶν, ὁ κλεινός Νεομάρτυς Ζαχαρίας, ὁ ἐξ Ἂρτης, ὁ ὁποῖος ἐξωμόσας στήν Πατρίδα του, ἦλθε στήν Πάτρα, ὃπου ἐργάστηκε ὡς γουναρᾶς. Ἐλθών εἰς
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" μετέβη για μια ακόμη φορά, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης το βράδυ της Τρίτης μετά τη δύσκολη κατάσταση που προκλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέα κρούσματα κορονοϊού διαπιστώθηκαν στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. Σύμφωνα με πληροφορίες θετικές βρέθηκαν τρεις νοσηλεύτριες, μετά από μοριακά τεστ του τελευταίου 24ωρου. Σήμερα πραγματοποιούνται τε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search