ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αιγιάλεια: Ετοιμοι για επαναλειτουργία οι δημοτικοί βρεφικοί σταθμοί

Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή επαναλειτουργία των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών από την 11η Ιανουαρίου 2021, έχουν γίνει από το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

 

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση των εγκαταστάσεων και των έξι (6) Παιδικών Σταθμών αρμοδιότητάς μας ενώ όσον αφορά το προσωπικό, δεδομένου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ «36» ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» Περιόδου 2020-2021, από πλευράς διοίκησης του ΝΠΔΔ ειδοποιήθηκε το προσωπικό που μέχρι σήμερα εργάζονταν με τίτλους κτίσης ώστε να ανανεωθούν οι συμβάσεις και να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί αρμοδιότητάς μας.

 

Επίσης υπεδείχθη στους εργαζόμενους το Σάββατο 9 Ιανουαρίου να παρίστανται στο 10ο  Δημοτικό Σχολείο Αιγίου όπου θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία της 6ης Υ.ΠΕ. με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοιό  στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  εν όψει της έναρξης  των μαθημάτων.

 

Παράλληλα από τη διοίκηση του ΝΠΔΔ όλο το διάστημα που οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί δεν λειτουργούσαν στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από την πανδημία, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης όπου απαιτείτο. (Επισυνάπτεται ενδεικτικά φωτό από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Διακοπτού όπου άλλαξε όψη το τελευταίο διάστημα).

 

*Σε ότι αφορά την επαναλειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και ΚΔΑΠΑΜΕΑ αρμοδιότητος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε εφόσον αποσαφηνιστεί από τα συναρμόδια υπουργεία πότε και με ποιο τρόπο θα επαναλειτουργήσουν, να είμαστε σε θέση να επανέλθουμε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, σημειώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

          Στίς 20 Ἰανουαρίου 1782, ἐμαρτύρησε στήν πόλη τῶν Πατρῶν, ὁ κλεινός Νεομάρτυς Ζαχαρίας, ὁ ἐξ Ἂρτης, ὁ ὁποῖος ἐξωμόσας στήν Πατρίδα του, ἦλθε στήν Πάτρα, ὃπου ἐργάστηκε ὡς . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" μετέβη για μια ακόμη φορά, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης το βράδυ της Τρίτης μετά τη δύσκολη κατάσταση που προκλήθηκε λόγω των πολλών κρου . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία τα οποία κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη σημερινή κατάθεσή της στον εισαγγελέα, καθώς κατονόμασε συναθλήτριά της που έπεσε θύμα σεξουαλικής κα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αριθμό κρουσμάτων που κυμαίνεται κοντά στον μέσο όρο των τελευταίων ημερών ανακοίνωσε σήμερα η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 516 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

          Στίς 20 Ἰανουαρίου 1782, ἐμαρτύρησε στήν πόλη τῶν Πατρῶν, ὁ κλεινός Νεομάρτυς Ζαχαρίας, ὁ ἐξ Ἂρτης, ὁ ὁποῖος ἐξωμόσας στήν Πατρίδα του, ἦλθε στήν Πάτρα, ὃπου ἐργάστηκε ὡς γουναρᾶς. Ἐλθών εἰς
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" μετέβη για μια ακόμη φορά, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης το βράδυ της Τρίτης μετά τη δύσκολη κατάσταση που προκλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέα κρούσματα κορονοϊού διαπιστώθηκαν στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. Σύμφωνα με πληροφορίες θετικές βρέθηκαν τρεις νοσηλεύτριες, μετά από μοριακά τεστ του τελευταίου 24ωρου. Σήμερα πραγματοποιούνται τε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search