ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αιγιάλεια: Ετοιμοι για επαναλειτουργία οι δημοτικοί βρεφικοί σταθμοί

Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή επαναλειτουργία των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών από την 11η Ιανουαρίου 2021, έχουν γίνει από το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

 

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση των εγκαταστάσεων και των έξι (6) Παιδικών Σταθμών αρμοδιότητάς μας ενώ όσον αφορά το προσωπικό, δεδομένου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ «36» ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» Περιόδου 2020-2021, από πλευράς διοίκησης του ΝΠΔΔ ειδοποιήθηκε το προσωπικό που μέχρι σήμερα εργάζονταν με τίτλους κτίσης ώστε να ανανεωθούν οι συμβάσεις και να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί αρμοδιότητάς μας.

 

Επίσης υπεδείχθη στους εργαζόμενους το Σάββατο 9 Ιανουαρίου να παρίστανται στο 10ο  Δημοτικό Σχολείο Αιγίου όπου θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία της 6ης Υ.ΠΕ. με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοιό  στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  εν όψει της έναρξης  των μαθημάτων.

 

Παράλληλα από τη διοίκηση του ΝΠΔΔ όλο το διάστημα που οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί δεν λειτουργούσαν στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από την πανδημία, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης όπου απαιτείτο. (Επισυνάπτεται ενδεικτικά φωτό από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Διακοπτού όπου άλλαξε όψη το τελευταίο διάστημα).

 

*Σε ότι αφορά την επαναλειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και ΚΔΑΠΑΜΕΑ αρμοδιότητος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε εφόσον αποσαφηνιστεί από τα συναρμόδια υπουργεία πότε και με ποιο τρόπο θα επαναλειτουργήσουν, να είμαστε σε θέση να επανέλθουμε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, σημειώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 202 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
Image
Image

Search