ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση Αλεξόπουλου - Μπαρή στα γραφεία του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.

Τα γραφεία του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Αχαΐας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης με τον Πρόεδρο του ΣΥ. ΔΙ.Σ.Α. Γρηγόρη Αλεξόπουλο, για την πορεία των έργων που αφορούν τη διαχείριση των απορριμμάτων στην περιοχή.

Ο κ. Αλεξόπουλος ενημέρωσε τον κ. Μπαρή για τις τελευταίες εξελίξεις ως προς το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων το οποίο εντάχθηκε για χρηματοδότηση, αλλά και για τη σημασία που έχει για την περιοχή αυτή η εξέλιξη ως προς την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και την οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος.

Και από τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. και από τον Δήμαρχο Ερυμάνθου, εκφράστηκε η  διάθεση συνεργασίας για την ταχύτερη δυνατή υλοποίηση του σχεδιασμού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν σήμερα οι παραδόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson για τον κορονοϊό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους και την εταιρεία.   Η . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στις 14 Μαΐου θα ανοίξει ο τουρισμός όπως δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. Ωστόσο αποκάλυψε, ότι προς το παρόν, οι κρατήσεις είναι χαμηλά όμως, υπάρχει υψηλό ενδιαφέρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Πάτρα κατά πάσα πιθανότητα, θα βρεθεί αύριο, ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά την Πάτρα μέσα σε μι . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

   Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων δίνει στη δημοσιότητα σειρά οπτικοακουστικού υλικού στο οποίο αποτυπώνονται οι υπαίθριες εικαστικές εκθέσεις της πόλης μας για τα 20 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξεκινάει η διαδικασία ανακαίνισης κτιριακών υποδομών και προσαρμογής τους σε δημιουργικούς κόμβους, στη Δυτική Ελλάδα και στις Περιφέρειες  της Ηπείρου, των Ιονίων Νήσων και της Απουλίας (Ιταλία).
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας άνδρας, (Έλληνας) διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του και ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή δημόσιες αναφορές και ανακοινώσεις του σωματείου εργαζομένων ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, ο διοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος απαντά τα εξής: Την ώρα που η περιοχή μα
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search