ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αιγιάλεια: Συνάντηση εργασίας Καλογερόπουλου-Μπονάνου

Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, στο πλαίσιο των διαρκών επαφών στελεχών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αιγιαλείας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των καθημερινών αναγκών τους.

Στη συνάντηση εργασίας, έγινε μια γενική ανασκόπηση σε διάφορες εκκρεμότητες που υπάρχουν σε έργα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε όλη την έκταση του Δήμου, με κυριότερες αναφορές στη συντήρηση και βελτίωση οδών και σε απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, καθώς και σε στοχευμένα έργα όπως οι συντηρήσεις των οδών Αίγιο-όρια Αχαΐας, Πούντα-Καλάβρυτα, Ακράτα-Ζαρούχλα, Ποταμιά-Τσιβλός, ενώ μεταφέρθηκαν και οι ανάγκες που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα κατά τις συναντήσεις του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου με τους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου.

Ο κ. Μπονάνος τόνισε ιδιαίτερα την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο αίτημα του Δήμου Αιγιαλείας για παραμονή της έδρας της Σχολής Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, που εξάλλου εκφράστηκε τόσο κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Περιφερειακού Συμβουλίου από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, όσο και κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας την περασμένη εβδομάδα.

Η όλη συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και επιβεβαίωσε ουσιαστικά την πρόθεση της Περιφέρειας για αγαστή και ουσιαστική συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους. Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί το προσεχές χρονικό διάστημα, συνάντηση του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαρία Γιδά, Μαρία Σταυροπούλου και Παναγιώτης Ανδριόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Τεχνικών Έργων κ. Βασίλης Χριστόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και του Δήμου.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στις 14 Μαΐου θα ανοίξει ο τουρισμός όπως δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. Ωστόσο αποκάλυψε, ότι προς το παρόν, οι κρατήσεις είναι χαμηλά όμως, υπάρχει υψηλό ενδιαφέρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Πάτρα κατά πάσα πιθανότητα, θα βρεθεί αύριο, ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά την Πάτρα μέσα σε μι . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

   Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων δίνει στη δημοσιότητα σειρά οπτικοακουστικού υλικού στο οποίο αποτυπώνονται οι υπαίθριες εικαστικές εκθέσεις της πόλης μας για τα 20 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξεκινάει η διαδικασία ανακαίνισης κτιριακών υποδομών και προσαρμογής τους σε δημιουργικούς κόμβους, στη Δυτική Ελλάδα και στις Περιφέρειες  της Ηπείρου, των Ιονίων Νήσων και της . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξεκινάει η διαδικασία ανακαίνισης κτιριακών υποδομών και προσαρμογής τους σε δημιουργικούς κόμβους, στη Δυτική Ελλάδα και στις Περιφέρειες  της Ηπείρου, των Ιονίων Νήσων και της Απουλίας (Ιταλία).
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας άνδρας, (Έλληνας) διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του και ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή δημόσιες αναφορές και ανακοινώσεις του σωματείου εργαζομένων ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, ο διοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος απαντά τα εξής: Την ώρα που η περιοχή μα
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search