ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα: Μονιμοποιούνται 132 εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρεται:

Εκατόν τριάντα δύο (132) εργαζόμενοι  στους Παιδικούς Σταθμούς του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του Δημοτικού Βρεφοκομείου, στα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο, έχοντας στο πλευρό τους την Δημοτική Αρχή, τα Διοικητικά Συμβούλια και το Σωματείο των Εργαζομένων του Δήμου, πέτυχαν, μετά από πολύχρονους αγώνες, να μετατραπούν, με δικαστική απόφαση, οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.

Πρόκειται για εργαζόμενους που απασχολούνταν με προγράμματα ΕΣΠΑ και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου από τρία (3) μέχρι και είκοσι (20) χρόνια.

Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αρνούνταν, όλα αυτά τα χρόνια, να ικανοποιήσουν το δίκαιο αίτημά τους, παρά τις πολύμορφες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους, γιατί κοινός στόχος τους είναι η υλοποίηση της στρατηγικής της Ε.Ε. και των απαιτήσεων των βιομηχάνων για χτύπημα της σταθερής απασχόλησης, προώθηση των ελαστικών μορφών εργασιακών σχέσεων και πέρασμα κρίσιμων κοινωνικών υπηρεσιών, που αφορούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους, στους ιδιώτες και στις διάφορες ΜΚΟ.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να διεκδικεί, μαζί με τους εργαζόμενους, την κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης και της ομηρίας των εργαζομένων. Να γίνουν άμεσα και χωρίς άλλη καθυστέρηση προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Την αγωνία τους για την επαναλειτουργία του κλάδου τους εκφράζουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων.   Με όλες τις εκθέσεις να έχουν ακυρωθεί και την απα . . .
LIFE STYLE

Αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του ΣΚΑΪ μετά την ξαφνική αποχώρηση του Λοΐζου Ξενόπουλου από τη διεύθυνση προγράμματος. O Λοΐζος Ξενόπουλος αποχώρησε από το σταθμό του Φαλήρου για ν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν σήμερα οι παραδόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson για τον κορονοϊό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους και την εταιρεία.   Η . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στις 14 Μαΐου θα ανοίξει ο τουρισμός όπως δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. Ωστόσο αποκάλυψε, ότι προς το παρόν, οι κρατήσεις είναι χαμηλά όμως, υπάρχει υψηλό ενδιαφέρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξεκινάει η διαδικασία ανακαίνισης κτιριακών υποδομών και προσαρμογής τους σε δημιουργικούς κόμβους, στη Δυτική Ελλάδα και στις Περιφέρειες  της Ηπείρου, των Ιονίων Νήσων και της Απουλίας (Ιταλία).
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας άνδρας, (Έλληνας) διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του και ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή δημόσιες αναφορές και ανακοινώσεις του σωματείου εργαζομένων ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, ο διοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος απαντά τα εξής: Την ώρα που η περιοχή μα
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search