ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα: Ο ποδηλατόδρομος στην Κανελλοπούλου – Παπαφλέσσα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Συνεδριάζει, μέσω τηλεδιάσκεψης, η Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με την αριθ. 426/13-11-2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ., στις 23 Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 το πρωί για την εξέταση των παρακάτω θεμάτων:

Έγκριση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε επιχειρήσεις (Άνω Καστρίτσι και Μονοδένδρι) (εισηγητής: Δ. Πλέσσας - Αντιδήμαρχος, Βασίλειος Τσιγάρας - Αρμόδιος Διευθυντής).

Προέγκριση για άδεια υπαίθριου κέντρου διασκέδασης (VOLCANO ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.) στο Ξερικό Δρεπάνου –Δ.Δ.Ρίου (εισηγητής: Δ. Πλέσσας - Αντιδήμαρχος, Βασίλειος Τσιγάρας - Αρμόδιος Διευθυντής).

Τροποποίηση Ρυμοτομικού Σχεδίου Πόλεως Πατρών σε προβλεπόμενο κοινόχρηστο χώρο  δρόμο (οδός Κων/νου Καραμανλή) μεταξύ των Ο.Τ. 1702 και 1703 της περιοχής «Π.Μ. Αναθεώρησης Αγυιάς», λόγω άρσης απαλλοτρίωσης ακινήτου συνιδιοκτησίας κ.κ. Χρήστου, Ελένης, Αικατερίνης, Ζωής, Κων/νου Γρεβενιώτη και Αριστέας, Κων/νου, Γεωργίου, Χρήστου και Ελένης – Μαρίας Γρεβενιώτη, σε συμμόρφωση με την αριθ. 1882/2012 απόφαση Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών (εισηγητής: Μιχαήλ Αναστασίου - Αντιδήμαρχος, Βασίλειος Σταμόπουλος - Αρμόδιος Διευθυντής).

Τροποποίηση του Σχεδίου Πόλεως Πατρών μεταξύ των Ο.Τ. 880, 884,885 και 886 στη συμβολή των οδών Θηβών και Δομοκού της περιοχής 1ης Ανατ/μεσημβρινής φάσης επέκτασης στο ακίνητο συνιδιοκτησίας των κ.κ. Χρυσούλας χήρας Χρήστου Κόντραντζη, Ιωάννη Κόντραντζη, λόγω άρσης απαλλοτρίωσης (εισηγητής: Μιχαήλ Αναστασίου - Αντιδήμαρχος, Βασίλειος Σταμόπουλος - Αρμόδιος Διευθυντής).

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί τμημάτων της οδού Όθωνος – Αμαλίας, στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή Παραλιακής Διαδρομής Ποδηλατόδρομου (Κανελλοπούλου – Παπαφλέσσα» (εισηγητής: Μιχαήλ Αναστασίου - Αντιδήμαρχος, Βασίλειος Σταμόπουλος - Αρμόδιος Διευθυντής).
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί τμημάτων της οδού Ποσειδώνος στο Ακταίο, στο πλαίσιο της «Κατασκευής έργων υποδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής από Χ.Θ. 113+500 στο τμήμα Ψαθόπυργος – Περιοχή Ρίου» (εισηγητής: Μιχαήλ Αναστασίου - Αντιδήμαρχος, Βασίλειος Σταμόπουλος - Αρμόδιος Διευθυντής).

Έγκριση κοπής δένδρων στις οδούς α) Πατρών Κλάους 180 και β) Σπεράντζα (εισηγητής: Α. Αθανασόπουλος - Αντιδήμαρχος, Π. Κωστόπουλος - Αρμόδιος Διευθυντής)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε ήδη. Από το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι φοιτητές πήραν το δρόμο για τον προορισμό που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ δεν είναι λίγες οι ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League μία σεζόν έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship. Οι "αλεπούδες" δεν αγωνίστηκαν, όμως η συντριβή της Λιντς από την ΚΠΡ με 0-4 στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σκληρή για να βρεθεί με την “πλάτη στον τοίχο” από το δεύτερο, μόλις, παιχνίδι αποδείχθηκε η Μονακό, που επικράτησε με 93-88 της Φενέρμπαχτσε και ισοφάρισε τη σειρά των playof . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search