ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα: Βολές εργαζομένων της Κοινωφελούς κατά της Δημοτικής Αρχής

Σε  ανοικτή επιστολή τους πρώην εργαζόμενοι στον Δήμο Πατρέων μέσω προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας αναφέρουν ότι η Δημοτικη Αρχή τους αντιμετωπίζει σαν παιδιά ενός κατώτερου θεού. Αναλυτικά αναφέρουν:

"Ήμασταν εργαζόμενοι με τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Πατρέων και εξυπηρετούσαμε πάγιες και διαρκές ανάγκες του Δήμου. Παρ’ όλες τις υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής πριν τις εκλογές ότι θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε στο Δήμο, δυστυχώς αυτό μετά τις εκλογές το ξέχασε. Έτσι ενώ κάποιοι εργαζόμενοι από το Κοινωφελές Πρόγραμμα κέρδισαν τα ασφαλιστικά και παραμένουν με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ήρθε το θέμα με πρόταση της αντιπολίτευσης, εμάς μας αντιμετωπίζει λες και είμαστε παιδιά κατώτερου Θεού. Καταθέτουμε άλλη μια φορά το αίτημά μας στην Οικονομική Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο και καλούμε το Δήμαρχο Πατρέων κο Πελετίδη να ακούσει τη φωνή τη δική μας και των οικογενειών μας και να καταθέσει το έγγραφο, όπως το έχει ζητήσει ο δικηγόρος προκειμένου να έχουμε μεροκάματα για τις οικογένειές μας. Δε θέλουμε να νιώθουμε παρείσακτοι και εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας. Κάνουμε έκκληση και στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να υπερασπιστούν το αίτημά μας και καλούμε το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Μελά να φέρει το θέμα προς ψήφιση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο".

Ονόματα των αδικημένων:

1.       Γκοτσόπουλος Χρήστος του Ανδρέα

2.       Αραβαντινός Χρήστος του Φωτίου

3.       Κραββαριώτη Ουρανία του Προκόπη

4.       Σολωμός Αθανάσιος του Ιωάννη

5.       Νικολόπουλος Ανδρέας του Ιωάννη

6.       Ζάρα Μελπομένη του Χρήστου

7.       Ανδριανοπούλου Δέσποινα του Ανδρέα

8.       Σχαλέκης Ματθαίος του Χρήστου

9.       Μπιτούνη Μαρία του Ιωάννη

10.   Ανδρικοπούλου Αγγελική του Γεωργίου

11.   Αλεξανδροπούλου Μαρία του Πέτρου

12.   Κοκκόση Κυριακή του Λεάνδρου

13.   Μάρτη Αγγελική του Στέφανου

14.   Μαρμαράς Κωνσταντίνος του Γεωργίου

15.   Μαντάς Δημήτριος του Περικλή

16.   Τσουμπρής Παναγιώτης του Χαράλαμπου

17.   Κοψιδάς Ιάκωβος του Ευάγγελου

18.   Μαρούδα Στυλιανή του Γεωργίου

19.   Γκότζης Ανδρέας του Ζώη

20.   Γκότσης Νεκτάριος του Ζώη

21.   Μαυρίδης Νικόλαος του Αιμιλίου

22.   Αλεξόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου

23.   Βουλουξή Αγγελική του Ανδρέα

24.   Λάγκη Αλμπίνα του Νεσίπ

25.   Καυκαλιάς Γεράσιμος του Νικολάου

26.   Χαρίτος Χρήστος του Ιωάννη

27.   Πετροπούλου Χριστίνα του Παναγιώτη

28.   Βουκελάτου Χριστίνα του Δημητρίου

29.   Σωτηρόπουλος Ανδρέας του Νικολάου

30.   Γεωργοπούλου Χριστίνα του Νικολάου

31.   Κούκος Δημήτριος του Αθανασίου

32.   Τάσση Χρυσοβαλάντω του Βασιλείου

33.   Κόττης Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο "Πρώτο Πρόγραμμα" της ΕΡΤ, και πρό . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτηΑπό τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκεδικογραφία για απάτη σε β . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ικανοποίηση του για την απόφαση της Γερμανίας να απελευθερώσει πλήρως την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα τονίζει σε δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναπάντητα «γιατί», οργή και αγανάκτηση μαζί με την απέραντη θλίψη είναι το σκηνικό που συνθέτει την ψυχολογική κατάσταση της οικογένειας της δολοφονημένης Καρολάιν στην Αλόννησο. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το βράδυ της Παρασκευής, το Π.Σ. 1894 όχημα του Π.Κ. Κυπαρισσίας επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας προς την υπηρεσία του. O πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Μπούρας Κανέλος, ετών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τους δειγματοληπτικούς ελέγχους  τόσο στον γενικό πληθυσμό. Στόχος είναι ο περιορισμός της διασποράς της νόσου με την α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε από σήμερα Σάββατο , στην Πάτρα, καθώς τις επόμενες ημέρες το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 38 βαθμούς!Συγκεκριμένα σήμερα αναμένεται ηλιοφάνεια καθόλη τη δι
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search