ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ωρα Πατρών: Αποκατάσταση της αδικίας σε πωλητές των λαϊκών αγορών

Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος προς τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών σχετικά με την χορήγηση άδειας σε πωλητές των λαϊκών αγορών:

«Έχουμε ενημερωθεί από ομάδα πωλητών των λαϊκών αγορών, ότι είχαν καθυστερήσει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά για χορήγηση άδειας έως τις 15/1/19. Δυστυχώς έχουν βρεθεί σε ένα καθεστώς ομηρίας, εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης χωρίς μέχρι σήμερα να έχει αποκατασταθεί το δίκαιο αίτημά τους, τη χορήγηση της άδειάς τους, την οποία κατείχαν νόμιμα ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν απρόσκοπτα στις λαϊκές αγορές. Αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται με το φόβο της απομάκρυνσης χάνοντας δηλαδή τη δουλειά τους.

Οι λόγοι που δεν προσκόμισαν τα έγγραφα ποικίλουν και πιστεύουμε, ότι είναι απολύτως δικαιολογημένοι (ασθένεια, έλλειψη ενημέρωσης κ.α.).

Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει έως τώρα σε καμία νομοθετική ρύθμιση για αποκατάσταση αυτής της αδικίας. Εκφράζουμε έντονη ανησυχία ότι με τις αλλαγές που επιθυμεί να θέσει η κυβέρνηση στις λαϊκές αγορές, θα αποτελέσουν τα πρώτα «θύματα». Επειδή πρόκειται για μεροκαματιάρηδες, βιοπαλαιστές με μοναδικό εισόδημα την πώληση στη λαϊκή αγορά παρακαλούμε:

Να εισάγετε το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να ισχυροποιήσουμε τα επιχειρήματά σας, με απόφαση πιστεύουμε, ομόφωνη του αιτήματος προς την κυβέρνηση, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη, το δίκαιο και η λογική.

Η παράταξή μας Ώρα Πατρών συνδράμει τις προσπάθειες μαζί με εσάς και θα δυναμώσουμε την φωνή του δικαίου αιτήματος των πωλητών».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Την εκτίμηση ότι ο 33χρονος συζυγοκτόνος στα Γλυκά Νερά δεν είχε προσχεδιασμένη τη δολοφονία της γυναίκας του και ότι δεν υπήρχε κάποιο άλλο κίνητρο για να τη σκοτώσει, εξέφρασε ο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Χρειαζόμαστε περισσότερο Ευρώπη για τις επόμενες μεγάλες προκλήσεις», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στην εναρκτήρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Αθανάσιος Σκουτέλης και ο καθηγητής παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος σχολίασαν στο Open τις εξελίξεις με την πανδημία.O κ. Γώγος ανέφερε οτι βρισκόμαστε σε πο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Αθανάσιος Σκουτέλης και ο καθηγητής παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος σχολίασαν στο Open τις εξελίξεις με την πανδημία.O κ. Γώγος ανέφερε οτι βρισκόμαστε σε πορεία αποκλιμάκωσης κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεν φαίνεται να σχετίζεται, βάσει των πρώτων ευρημάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης, με τη δεύτερη δόση του εμβολίου ο αιφνίδιος θάνατος της 56χρονης γυναίκας, στα Καλάβρυτα.Αυτή είναι η πρώτη εκτίμησ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search