ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οριστικό λουκέτο στην Τράπεζα Ερυμάνθειας - Στην «Πειραιώς» ο Δήμαρχος

Συνάντηση με τον περιφερειακό διευθυντή Δυτικής Ελλάδος της Τράπεζας Πειραιώς Αγγελο Κάνιστρα είχαν ο δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι τοπικών φορέων. Σκοπός της συνάντησης ήταν να αναδειχθεί η ανάγκη διατήρησης του υποκαταστήματος της Τράπεζας στην Ερυμάνθεια, το οποίο εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Κάνιστρας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι στο σχεδιασμό της Διοίκησης της Τράπεζας και με βάσει οικονομοτεχνικά κριτήρια είναι η οριστική παύση λειτουργίας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, το οποίο ήδη είχε υποβαθμιστεί, καθώς λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

Ο κ. Μπαρής και σε συνέχεια της επιστολής που είχε αποστείλει από τις αρχές Σεπτεμβρίου επεσήμανε ότι η παύση λειτουργίας του τραπεζικού υποκαταστήματος θα είχε τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εδώ και χρόνια εμπιστεύονται την Τράπεζα Πειραιώς και την έχουν επιλέξει για τις κύριες συναλλαγές τους.

«Πρέπει η Διοίκηση να αντιληφθεί πως μια τέτοια απόφαση θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους πολίτες, που θα αδυνατούν να μετακινηθούν για τις συναλλαγές τους», τόνισε ο δήμαρχος.

Να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετούνται όχι μόνο οι κάτοικοι της Ερυμάνθειας, αλλά και όλων των τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Τριταίας (Καλέντζι, Μάνεσι, Γολέμη, Σταυροδρόμι, Δροσιά, Σκιαδά, Κάλφα, Ρουπακιά, Αγία Βαρβάρα, Αγία Μαρίνα, Χιόνα, Αγιος Δημήτριος, Σπαρτιά, Αλεποχώρι, Κριθαράκια, Καρπέτα, Βελιμάχι, Σκούρα), των τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Φαρρών (Αστέρι, Σταροχώρι κ.λπ.), καθώς και των περιοχών του όμορου νομού Ηλείας (Πανόπουλο, Αγία Τριάδα, Κρυόβρυση).

Ο κ. Κάνιστρας δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τις ανησυχίες των κατοίκων και τοπικών φορέων στην κεντρική διοίκηση, ενώ ο δήμαρχος Ερυμάνθου ήδη έχει ζητήσει ραντεβού στην Αθήνα και ήδη έχει ζητηθεί η στήριξη του δίκαιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας από τους βουλευτές Αχαΐας, τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κι άλλους παραγωγικούς φορείς

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search