ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τρένο και Πατρών Πύργου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το θέμα της διέλευσης του τρένου από την Πάτρα και η κατασκευή της Πατρών Πύργου αναμένεται να συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου. 

Τα θέματα όπως αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη έχουν ως εξής

1. Λήψη απόφασης επί εγγράφου του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων, σχετικά με την μετατροπή συμβάσεων εργαζομένων – συμβασιούχων ΙΔΟΧ στον Κοινωνικό Οργανισμό και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, σε αορίστου χρόνου, δεομένου ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες (σχετικό έγγραφο του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων)

2. Άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος και μεταφορά των πλεοναζόντων ταμειακών διαθέσιμων (εισηγητής: Δ. Πλέσσας – Αντιδήμαρχος)

3. Η υπόγεια διέλευση από τον αστικό ιστό της πόλης της νέας σιδηροδρομικής γραμμής (εισηγητής: κ. Δήμαρχος). 

4. Η κατασκευή του έργου της νέας οδού Πατρών - Πύργου και η νότια χάραξη (εισηγητής κ. Δήμαρχος).

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στον Εβρο αποφάσισε η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Κ», αύριο Πέμπτη αναμένεται να μετα . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Αναμφισβήτητα, είναι ένα θέμα που απασχολεί  πάρα πολλούς ανθρώπους και συζητείται  σε καθημερινή βάση  μεταξύ φίλων , συγγενών, ζευγαριών ανεξαρτήτου ηλικιακού προσδιορισμού. Οπωσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.Για την πόλη της Πάτρας.Τετάρτη 27-5-2020Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες,αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία θα γίνει δεκτή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.Η συνάντησή τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.Για την πόλη της Πάτρας.Τετάρτη 27-5-2020Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες,αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Τρίτη στους ναούς της Πάτρας προκειμένου να συμμετάσχουν στις Ιερές Αγρυπνίες που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία της απόδοσης της μεγάλης εορτής της Ανάστασης του Ιησού.Ου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η επαναφορά της λειτουργίας των νοσοκομείων στην πόλη μας μετά την ύφεση της πανδημίας γίνεται με τεράστια δυσκολία για ασθενείς και εργαζόμενους.Η αναστολή λειτουργιών των νοσοκομείων εδώ και δύο μήν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search