ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τρένο και Πατρών Πύργου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το θέμα της διέλευσης του τρένου από την Πάτρα και η κατασκευή της Πατρών Πύργου αναμένεται να συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου. 

Τα θέματα όπως αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη έχουν ως εξής

1. Λήψη απόφασης επί εγγράφου του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων, σχετικά με την μετατροπή συμβάσεων εργαζομένων – συμβασιούχων ΙΔΟΧ στον Κοινωνικό Οργανισμό και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, σε αορίστου χρόνου, δεομένου ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες (σχετικό έγγραφο του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων)

2. Άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος και μεταφορά των πλεοναζόντων ταμειακών διαθέσιμων (εισηγητής: Δ. Πλέσσας – Αντιδήμαρχος)

3. Η υπόγεια διέλευση από τον αστικό ιστό της πόλης της νέας σιδηροδρομικής γραμμής (εισηγητής: κ. Δήμαρχος). 

4. Η κατασκευή του έργου της νέας οδού Πατρών - Πύργου και η νότια χάραξη (εισηγητής κ. Δήμαρχος).

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε ο ίδιος ότι θα βρεθεί στη μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο, με ανάρτησή του στο faceboo . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο άνδρες ηλικίας 33 και 15 ετών,  διότι ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να διαρρή . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά τρία άτομα συνέλαβε χθες η αστυνομία στην Πάτρα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους μεγάλες ποσότητες από λαθραία τσιγάρα και καπνό.Αναλυτικότερα:Συνελήφθησαν, χθες το απόγευ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα τέλη κυκλοφορίας είναι ένα από τα… μεγαλύτερα φορολογικά “αγκάθια” και από την Πέμπτη, 07.11.2019, το Taxis ήρθε να μας το υπενθυμίσει, αφού έγινε γνωστό πως αναρτήθηκαν τα φετι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Περιμετρικής Πατρών, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες  συντήρησης που γίνονταν εδώ και μία εβδομάδα.Από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου είχε γίνει ολικό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, την ερχόμενη Τετάρτη 20Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα έχει συνάντηση με τον ΥπουργόΥποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.Από την Δημοτική Αρχή, θα ενημερωθο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια προφορική ιστορία της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου με ογδόντα τέσσερις (84) μαρτυρίες-συνεντεύξεις από ισάριθμους αφηγητές είναι το νέο βιβλίο του ιστορικού Ιάσονα Χανδρινού, επιστημονικού συνεργάτη
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search