ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πελετίδης σε Ρώρο: Το γαρ πολύ της θλίψεως…

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει:Η δημοτική παράταξη «Ώρα Πατρών» σε ανακοίνωσή της προβαίνει στο συμπέρασμα ότι «τα πολιτικά αποθέματα της Δημοτικής Αρχής εξαντλούνται». Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, στην περίπτωση όμως της «Ώρα Πατρών» γεννά και πολιτικό θράσος.

Πάει πολύ η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί τον Δήμαρχο Πατρέων και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που εκβιάζεται από Υπουργική Απόφαση -που υπέγραψε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χουλιαράκης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία-, η οποία υποχρεώνει τους Δήμους να καταθέσουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, με τον εκβιασμό ότι μόνο εκεί θα κατατίθενται από 1/10/2019 τα χρήματα που προορίζονται και για τη μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου.

Για την Δημοτική Αρχή το ψωμί των εργαζομένων είναι ιερό και δεν επιτρέπεται να μπει σε κίνδυνο.

Όσο για την «σιγή ιχθύος» για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής, όλοι οι Πατρινοί γνωρίζουν ποιος αγωνίστηκε με συνέπεια και ανέτρεψε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για επίγεια διέλευση του τρένου. Όπως επίσης γνωρίζουν ότι η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ είχε «βγει στα κεραμίδια» και απαιτούσε από την Δημοτική Αρχή και τους «πλούσιους κατοίκους» του αρκτικού διαμερίσματος (όπως τους χαρακτήριζε), να αποδεχτούν τη διχοτόμηση των συνοικιών τους με την επίγεια διέλευση του τρένου.

Τέλος, όσο για τα πολιτικά αποθέματα, ο Πατραϊκός λαός γνωρίζει, γι’ αυτό με ποσοστό 71% ανανέωσε την εμπιστοσύνη του και έδωσε ισχυρή εντολή στον Κώστα Πελετίδη να συνεχίσει το φιλολαϊκό του έργο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι προβλέψεις όλων των διεθνών οργανισμών, άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο, δείχνουν μεγαλύτερη ανάπτυξη για το 2020 απ' ότι προέβλεπαν πριν. Σας λέω όμως ότι κι αυτοί θα πέσο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι το Συμβούλιο της Αρχής Δι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελετή εγκαινίων του έργου «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Παρακολούθησης, Τηλεελέγχου, Τηλεχειρισμού και Ανίχνευσης Διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι το Συμβούλιο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελετή εγκαινίων του έργου «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Παρακολούθησης, Τηλεελέγχου, Τηλεχειρισμού και Ανίχνευσης Διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικού και εσωτερικού δι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25η Νοεμβρίου), διοργανώνεται κοι
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search