ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πελετίδης σε Ρώρο: Το γαρ πολύ της θλίψεως…

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει:Η δημοτική παράταξη «Ώρα Πατρών» σε ανακοίνωσή της προβαίνει στο συμπέρασμα ότι «τα πολιτικά αποθέματα της Δημοτικής Αρχής εξαντλούνται». Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, στην περίπτωση όμως της «Ώρα Πατρών» γεννά και πολιτικό θράσος.

Πάει πολύ η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί τον Δήμαρχο Πατρέων και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που εκβιάζεται από Υπουργική Απόφαση -που υπέγραψε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χουλιαράκης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία-, η οποία υποχρεώνει τους Δήμους να καταθέσουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, με τον εκβιασμό ότι μόνο εκεί θα κατατίθενται από 1/10/2019 τα χρήματα που προορίζονται και για τη μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου.

Για την Δημοτική Αρχή το ψωμί των εργαζομένων είναι ιερό και δεν επιτρέπεται να μπει σε κίνδυνο.

Όσο για την «σιγή ιχθύος» για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής, όλοι οι Πατρινοί γνωρίζουν ποιος αγωνίστηκε με συνέπεια και ανέτρεψε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για επίγεια διέλευση του τρένου. Όπως επίσης γνωρίζουν ότι η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ είχε «βγει στα κεραμίδια» και απαιτούσε από την Δημοτική Αρχή και τους «πλούσιους κατοίκους» του αρκτικού διαμερίσματος (όπως τους χαρακτήριζε), να αποδεχτούν τη διχοτόμηση των συνοικιών τους με την επίγεια διέλευση του τρένου.

Τέλος, όσο για τα πολιτικά αποθέματα, ο Πατραϊκός λαός γνωρίζει, γι’ αυτό με ποσοστό 71% ανανέωσε την εμπιστοσύνη του και έδωσε ισχυρή εντολή στον Κώστα Πελετίδη να συνεχίσει το φιλολαϊκό του έργο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρύθμιση με την οποία δίνεται στις τουριστικές επιχειρήσεις η δυνατότητα να αποζημιώνουν τους πελάτες τους με την έκδοση voucher 18μηνης διάρκειας, με σκοπό τη στήριξη ξενοδοχεια . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανευρωπαϊκό Σχέδιο Έκτακτης ανάγκης για δίκαιη αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19», ζητούν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.   Μεταξύ άλλων στους έξι άξονες και τις 12 προτάσεις του . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στην κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον, δήλωσαν δύο πηγές προσκείμενες στον Βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος χθες εισήχθη στην εντατική έπειτα από . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ύστερα από την αναγγελία του θανάτου της  Μαρίας Μασσαρά-Δαφαλιά, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ με ανακοίνωσή του αφού έλαβε υπόψη του: 1. Την ιδιότητα της  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και από την 06:00 ώρα της 23-03-2020 μέχρι κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις απάτες που τέλεστηκαν μέσω του διαδικτύου στην Πάτρα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Συνελήφθησαν, χθες, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 33 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search