ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πελετίδης σε Ρώρο: Το γαρ πολύ της θλίψεως…

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει:Η δημοτική παράταξη «Ώρα Πατρών» σε ανακοίνωσή της προβαίνει στο συμπέρασμα ότι «τα πολιτικά αποθέματα της Δημοτικής Αρχής εξαντλούνται». Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, στην περίπτωση όμως της «Ώρα Πατρών» γεννά και πολιτικό θράσος.

Πάει πολύ η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί τον Δήμαρχο Πατρέων και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που εκβιάζεται από Υπουργική Απόφαση -που υπέγραψε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χουλιαράκης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία-, η οποία υποχρεώνει τους Δήμους να καταθέσουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, με τον εκβιασμό ότι μόνο εκεί θα κατατίθενται από 1/10/2019 τα χρήματα που προορίζονται και για τη μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου.

Για την Δημοτική Αρχή το ψωμί των εργαζομένων είναι ιερό και δεν επιτρέπεται να μπει σε κίνδυνο.

Όσο για την «σιγή ιχθύος» για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής, όλοι οι Πατρινοί γνωρίζουν ποιος αγωνίστηκε με συνέπεια και ανέτρεψε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για επίγεια διέλευση του τρένου. Όπως επίσης γνωρίζουν ότι η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ είχε «βγει στα κεραμίδια» και απαιτούσε από την Δημοτική Αρχή και τους «πλούσιους κατοίκους» του αρκτικού διαμερίσματος (όπως τους χαρακτήριζε), να αποδεχτούν τη διχοτόμηση των συνοικιών τους με την επίγεια διέλευση του τρένου.

Τέλος, όσο για τα πολιτικά αποθέματα, ο Πατραϊκός λαός γνωρίζει, γι’ αυτό με ποσοστό 71% ανανέωσε την εμπιστοσύνη του και έδωσε ισχυρή εντολή στον Κώστα Πελετίδη να συνεχίσει το φιλολαϊκό του έργο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Χθες έπεσαν οι μάσκες της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη και του καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις εξελίξεις για τους προστατευόμενους μάρτυρες. Σημειώνει ότι «με . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ 24/2/2020 στην περιοχή Οβρυάς   Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 24-02-2020, στο χρονικό διάστημα από 08:00 έως 15:00 θα υπάρχει πλημμελής υδροδότη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, σύσκεψη των αρμόδιων φορέων για τον συντονισμό τους, ώστε να διεξαχθούν ομαλά κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ ERASMUS+   Συμμετοχή στο Erasmus + για Σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021   Οι φοιτητές/τριες όλων των κύκλων σπουδών έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση συμμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άρπαξε τα χρήματα εργατών για τα οποία είχαν δουλέψει σκληρά και εξαφανίστηκε . Η καταγγελία έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Βουπρασίας. Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το συμβάν: Από τους αστυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνου, στο ύψος του Περιθωρίου και περιφερόταν επί ώρες με ασθενοφόρο για να διακομισθεί τελικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το όνομα του Πατρινού Εύζωνα Σπύρου Θωμά, δόθηκε σε αίθουσα της Προεδρικής Φρουράς, ως ένδειξη τιμής στον 24χρονο, που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, όταν «έσβησε» μέσα στον θάλαμο της Προεδρική
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search