ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Πρόταση της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ για διοργάνωση ημερίδας για τον κορυφαίο θεσμό της πόλης το καρναβάλι

 Η παράταξη μας «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» μέσω της εκπροσώπου της στην χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΒΑΛΙ κατέθεσε πρόταση προς ψήφιση από το διοικητικό συμβούλιο για διοργάνωση ημερίδας ως μέσο διαβούλευσης με τους εμπλεκόμενους φορείς και πληρώματα των καρναβαλιστών. 

Η πρόεδρος αρνήθηκε και δήλωσε ότι η πρόταση μας θα τεθεί σε ψηφοφορία αφού πρώτα η ίδια καταθέσει το πρόγραμμα δράσης του Καρναβαλιού! Με άλλα λόγια, η κ. Πρόεδρος αρνείται να συζητήσει εκ των προτέρων με τους καθ ύλην αρμόδιους και να λάβει υπόψη της τις προτάσεις και απόψεις των εμπλεκόμενων στο θεσμό.

Όμως, επειδή πιστεύουμε ότι η διαβούλευση και η σύμπτυξη απόψεων είναι αυτή που θα προωθήσει το θεσμό, και ότι το Καρναβάλι μας δεν μπορεί να χρησιμοποιείται προς εξυπηρέτηση των στόχων του εκάστοτε πολιτικού κόμματος που έχει τα ηνία του Δήμου, η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την διοργάνωση της ημερίδας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Δραματική παρέμβαση για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενωσης εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού έκανε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε. Λίγες ώρες μετά το «ναυάγιο» στο εκρηκτικό Euro . . .
ΕΛΛΑΔΑ

«Γιατί η Ελλάδα έχει τόσο λίγους νεκρούς και κρούσματα από τον κορωνοϊό;» διερωτάται σε άρθρο της η διαδικτυακή έκδοση της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera. Αμέσως μετά, υπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το όχημα φέρεται να κατευθύνθηκε στην Πατρών - Πύργου και στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας, να έστριψε προς Πετροχώρι.  Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο οδη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤ1» και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου έδωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερωτήσεις για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το όχημα φέρεται να κατευθύνθηκε στην Πατρών - Πύργου και στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας, να έστριψε προς Πετροχώρι.  Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός είναι Έλληνας κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μακάβριο μεν, αλλά αναγκαίο: Ο Δήμος Πατρέων ανταποκρίθηκε άμεσα. Μέσα σε λίγα 24ωρα κατάφερε να επαναλειτουργήσει τον χώρο παραμονής των θανόντων πολιτών σε ψυκτικούς θαλάμους του Α' νεκροταφείου, ικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα μια στιγμή συνυφασμένη με τον αγώνα για την Ελευθερία και την όλη προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού Έθνους. Με πατριωτική υπερηφάνεια και εκκλησιαστική κατάνυξη, η
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search