ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Πρόταση της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ για διοργάνωση ημερίδας για τον κορυφαίο θεσμό της πόλης το καρναβάλι

 Η παράταξη μας «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» μέσω της εκπροσώπου της στην χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΒΑΛΙ κατέθεσε πρόταση προς ψήφιση από το διοικητικό συμβούλιο για διοργάνωση ημερίδας ως μέσο διαβούλευσης με τους εμπλεκόμενους φορείς και πληρώματα των καρναβαλιστών. 

Η πρόεδρος αρνήθηκε και δήλωσε ότι η πρόταση μας θα τεθεί σε ψηφοφορία αφού πρώτα η ίδια καταθέσει το πρόγραμμα δράσης του Καρναβαλιού! Με άλλα λόγια, η κ. Πρόεδρος αρνείται να συζητήσει εκ των προτέρων με τους καθ ύλην αρμόδιους και να λάβει υπόψη της τις προτάσεις και απόψεις των εμπλεκόμενων στο θεσμό.

Όμως, επειδή πιστεύουμε ότι η διαβούλευση και η σύμπτυξη απόψεων είναι αυτή που θα προωθήσει το θεσμό, και ότι το Καρναβάλι μας δεν μπορεί να χρησιμοποιείται προς εξυπηρέτηση των στόχων του εκάστοτε πολιτικού κόμματος που έχει τα ηνία του Δήμου, η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την διοργάνωση της ημερίδας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αχαΐα, θα βρεθεί το επόμενο διάσημα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης. Τη δέσμευση της επίσκεψης του υπουργού, έλαβαν οι αγρότες της δυτικής δυτικής Αχαΐας, εκπρόσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας βρέθηκε χθες Παρασκευή, κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ ερευνώντας καταγγελλίες που σύμφωνα με πληροφορίες , αφορούν στη συμμετοχή ένσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έχουν και οι σύζυγοι των βουλευτών τα τυχερά τους. Όπως για παράδειγμα ένα γεύμα με την σύζυγο του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη, της πάντα κομψής και ενδιαφέρουσας Μαρ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

  Σε έναν κόσμο μηδενικών ή και αρνητικών επιτοκίων, με τα επιτόκια των καταθέσεων να βρίσκονται κοντά στο μηδέν και τα μετρητά να μην έχουν καμία απολύτως απόδοση, στην Ελλάδα πο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αχαΐα, θα βρεθεί το επόμενο διάσημα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης. Τη δέσμευση της επίσκεψης του υπουργού, έλαβαν οι αγρότες της δυτικής δυτικής Αχαΐας, εκπρόσωποι των οποίων, συν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έχουν και οι σύζυγοι των βουλευτών τα τυχερά τους. Όπως για παράδειγμα ένα γεύμα με την σύζυγο του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη, της πάντα κομψής και ενδιαφέρουσας Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Την Κυριακή 15/12, στις 10.00 το πρωί, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 37 σχολείων της Αχαΐας και το Παράρτημα Ν. Αχαΐας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search