ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

O Tζιτζικώστας νίκησε τον Α. Κατσιφάρα

 Tην απόλυτη πλειοψηφία σε ψήφους και έδρες έλαβε  η παράταξη «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες» με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο. 

Συγκεκριμένα, η παράταξη του Απ. Τζιτζικώστα έλαβε 195 ψήφους σε σύνολο 275 εγκύρων ψηφοδελτίων (ποσοστό 70,9%). Τη δεύτερη θέση κατέλαβε με 38 ψήφους (ποσοστό 13,8%), η «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση», με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, πρώην περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Τρίτη ήρθε η «Ριζοσπαστική Περιφερειακή Πρωτοβουλία» με επικεφαλής την πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και 22 ψήφους(ποσοστό 8%). Ακολουθούν η  «Λαϊκή Συσπείρωση» με 11 ψήφους (ποσοστό 4%) και επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, περιφερειακό σύμβουλος Θεσσαλίας, ο «Συντονισμός Αιρετών» με 6  ψήφους  και η «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» με 3 ψήφους. Τη Δευτέρα 18 του μηνός, θα συνεδριάσει το νέο ΔΣ της ΕΝΠΕ προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search