ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σπιράλ: «Έξυπνες προτάσεις για μια έξυπνη πόλη»

Τις «έξυπνες προτάσεις της  για μία έξυπνη πόλη» θα παρουσιάσει η δημοτική παράταξη «Σπιράλ» συμμετέχοντας το Σάββατο, στις 8:30 με 9:30 το βράδυ, στο 22ο Forum Ανάπτυξης, ένα χρόνο μετά την ίδρυση της.

Ομιλητές θα είναι οι :

Ο Θάνος Ζητουνιάτης, Ιδρυτικό μέλος του Σπιράλ, που θα αναφερθεί στο «Τι θέλω από μια έξυπνη πόλη».

Ο Φώτης Θωμάς, Ιδρυτικό Μέλος Σπιράλ, θα μιλήσει για « Sence.City για αρχάριους»

Ο Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος, Ιδρυτικό μέλος Σπιράλ, που θα αναλύσει για το εάν « Θέλουμε  το 5G στην Πάτρα»

Η Άκια Σταμάτη, Ιδρυτικό Μέλος Σπιράλ, που θα εξηγήσει πως μπορεί να γίνει μια « Έξυπνη πόλη με βοήθεια της Start-up Community»

Ο Θεόδωρος Κούβελας, Ιδρυτικό Μέλος Σπιράλ, θα μιλήσει για «Τεχνολογία και Εκπαίδευση»

Ο Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, Ιδρυτικό Μέλος Σπιράλ, θα αναφερθεί στο « City Branding – Marketing και Τεχνολογία»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο "Πρώτο Πρόγραμμα" της ΕΡΤ, και πρό . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτηΑπό τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκεδικογραφία για απάτη σε β . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ικανοποίηση του για την απόφαση της Γερμανίας να απελευθερώσει πλήρως την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα τονίζει σε δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναπάντητα «γιατί», οργή και αγανάκτηση μαζί με την απέραντη θλίψη είναι το σκηνικό που συνθέτει την ψυχολογική κατάσταση της οικογένειας της δολοφονημένης Καρολάιν στην Αλόννησο. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το βράδυ της Παρασκευής, το Π.Σ. 1894 όχημα του Π.Κ. Κυπαρισσίας επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας προς την υπηρεσία του. O πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Μπούρας Κανέλος, ετών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τους δειγματοληπτικούς ελέγχους  τόσο στον γενικό πληθυσμό. Στόχος είναι ο περιορισμός της διασποράς της νόσου με την α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε από σήμερα Σάββατο , στην Πάτρα, καθώς τις επόμενες ημέρες το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 38 βαθμούς!Συγκεκριμένα σήμερα αναμένεται ηλιοφάνεια καθόλη τη δι
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search