ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σπιράλ: «Έξυπνες προτάσεις για μια έξυπνη πόλη»

Τις «έξυπνες προτάσεις της  για μία έξυπνη πόλη» θα παρουσιάσει η δημοτική παράταξη «Σπιράλ» συμμετέχοντας το Σάββατο, στις 8:30 με 9:30 το βράδυ, στο 22ο Forum Ανάπτυξης, ένα χρόνο μετά την ίδρυση της.

Ομιλητές θα είναι οι :

Ο Θάνος Ζητουνιάτης, Ιδρυτικό μέλος του Σπιράλ, που θα αναφερθεί στο «Τι θέλω από μια έξυπνη πόλη».

Ο Φώτης Θωμάς, Ιδρυτικό Μέλος Σπιράλ, θα μιλήσει για « Sence.City για αρχάριους»

Ο Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος, Ιδρυτικό μέλος Σπιράλ, που θα αναλύσει για το εάν « Θέλουμε  το 5G στην Πάτρα»

Η Άκια Σταμάτη, Ιδρυτικό Μέλος Σπιράλ, που θα εξηγήσει πως μπορεί να γίνει μια « Έξυπνη πόλη με βοήθεια της Start-up Community»

Ο Θεόδωρος Κούβελας, Ιδρυτικό Μέλος Σπιράλ, θα μιλήσει για «Τεχνολογία και Εκπαίδευση»

Ο Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, Ιδρυτικό Μέλος Σπιράλ, θα αναφερθεί στο « City Branding – Marketing και Τεχνολογία»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη. Η Ελληνίδα ηθοποιός ανέφερε αποκαλύψεις σχετικά με την υιοθεσία από το παιδί της. Κι όλα αυτά, ενώ το συγκεκριμένο παιδί ζει με τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την Κυριακή  8  Δεκεμβρίου  2019  στις 6 το απόγευμα, στη  Χριστιανική Εστία Πατρών στην οδό Μιαούλη  57,  θα μιλήσει  ο  αρχιμανδρίτης π. Σωτήριος Τσάφος που είναι και Ιεροκή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη πήραν οι 5 κατηγορούμενοι για 5 αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα. Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Μια νέα έρευνα που έγινε στην Κορέα έδειξε ότι το συχνό βούρτσισμα των δοντιών συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο καρδιακής αρρυθμίας και καρδιακής ανεπάρκειας. Προηγούμενες μελέτες έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη πήραν οι 5 κατηγορούμενοι για 5 αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα. Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες και είχαν συλληφθεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την 11η Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συνεδριάζει το Σώμα με τα παρακάτω  θέματα: Καθορισμός συντελεστών έτους 2020 για: α) Τέλη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετήθηκε στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου την Παρασκευή το πρωί και το Σάββατο υπό βροχή μάλιστα οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων ξεκίνησαν  τον υπόλοιπο στολισμό ενόψε
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search