ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση Αντιδημάρχου Καθαριότητας με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου

  

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Νίκος Ασπράγκαθος, είχε σήμερα συνάντηση, στο Δημαρχείο, με τον εκπρόσωπο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας κ. Τάσο Νικολακόπουλο.

Ο Αντιδήμαρχος ενημέρωσε για τις δράσεις του Δήμου με σκοπό την ενίσχυση και επέκταση της ανακύκλωσης και πρότεινε στον εκπρόσωπο του εμπορικού Συλλόγου, την συμβολή των εμπόρων στην βελτίωση της

εικόνας της πόλης και ιδιαίτερα τις μέρες των γιορτών.

Συμφωνήθηκε ότι πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια με την εναπόθεση στους μπλε κάδους μόνο συσκευασιών. Τονίσθηκε η ανάγκη της μείωσης του όγκου των υλικών συσκευασίας, από τους ίδιους τους εμπόρους, με

την συμπίεση και την αναδίπλωσή των χαρτοκιβωτίων πριν την τοποθέτησή τους μέσα στους Μπλε Κάδους Ανακύκλωσης, λίγο πριν το κλείσιμο των καταστημάτων το μεσημέρι. Έτσι δεν θα εμφανίζεται η

εικόνα παραμονής απορριμμάτων εκτός των κάδων. Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος θα ενημερώσει και θα ευαισθητοποιήσει τα μέλη του.

Συμφωνήθηκε επίσης ότι τα σημεία με Μπλε Κάδους πρέπει να αυξηθούν ειδικά στη γωνία Αγ. Νικολάου και Μαιζώνος, με ταυτόχρονη ενημέρωση από τον Δήμο των πολυκαταστημάτων της περιοχής.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Nέα, ελαφρά, πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί την Κυριακή σε όλη την χώρα με τον καιρό να είναι άκρως φθινοπωρινό καθώς κατά τόπους αναμένονται βροχές και καταιγίδες. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στα 315 ανέρχονται τα κρούσματα κορoνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Έξι εντοπίστηκαν στην Αχαΐα. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Τουλάχιστον έξι χωριά έχουν αποκοπεί στην Ορεινή Ναυπακτία λόγω κατολισθήσεων στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο Ο Δρόμος προς το Ριγανι έκλεισε όπως και προς τα χωριά Κρυονέρι, Στυ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Από το γραφείο τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ενημέρωση: Τις τελευταίες ημέρες διακινήθηκε, σε μεγάλο βαθμό, μια κατασκευασμένη και ανακριβής . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Τουλάχιστον έξι χωριά έχουν αποκοπεί στην Ορεινή Ναυπακτία λόγω κατολισθήσεων στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο Ο Δρόμος προς το Ριγανι έκλεισε όπως και προς τα χωριά Κρυονέρι, Στυλια και Φαμηλα. Για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oπως αναφέρει αναγνώστης από την περιοχή της Λεύκας: «Αυτη η κατασταση υπαρχει 10 χρονια τωρα που ζει η οικογενεια μου σε αυτον το δρομο. Οσες εκκλησεις και αιτηματα προς το δημο, καθε χρονο τα ιδια.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρή στάθηκε η μοίρα για την Μαρία Αγιάννη-Παντελακάκη, μια 39χρονη γυναίκα από το Αίγιο που λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα του μωρού της, έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο.   Η ιστορία τη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search