ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δυτική Αχαΐα: Αναβλήθηκε η συζήτηση για το φράγμα Πείρου - Παραπείρου

Αναβλήθηκαν για την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου δυτικής Αχαΐας, τα δύο θέματα για την Πατρών – Πύργου και το φράγμα Πείρου – Παραπείρου.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΔΣ Π. Κουνάβης, δεν μπορούσαν να συζητηθούν δύο κρίσιμα ζητήματα στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση, καθώς η συζήτηση για τη Β βάση Ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης, διήρκεσε έξι ώρες!

ΦΡΑΓΜΑ ΠΕΙΡΟΥ – ΠΑΡΑΠΕΙΡΟΥ 

Ερωτηθείς για τη θέση του δήμου, σε ότι αφορά το θέμα του φράγματος, ο κ. Κουνάβης, είπε ότι η δυτική Αχαΐα, ζητά άμεσα τη λειτουργία και τη σύνδεσή του με την περιοχή, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την παλαιότητα του δικτύου και τη λειψυδρία. Σε ότι αφορά τη λειτουργία του φορέα είπε: “Πρόθεσή μας είναι να υπάρξει ένας διαδημοτικός φορέας με την ευθύνη των δήμων για τη διανομή του νερού, αλλά το κόστος λειτουργίας δεν μπορούμε να το “σηκώσουμε”. Εκεί θα πρέπει να βρεθεί η λύση, με πρωτοβουλία σε τραπέζι διαλόγου όπου θα πρωτοστατήσουν οι δήμοι”, σημείωσε ο Π. Κουνάβης.

ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ

Ερωτηθείς για τη σημερινή κινητοποίηση, είπε ότι θα είναι εκεί, εκπροσωπώντας τον δήμο δυτικής Αχαΐας, τονίζοντας ότι παραμένει πάγιο αίτημα η νότια χάραξη, ενώ ο δήμος θα ασκήσει πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις διότι η υπάρχουσα μελέτη, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην έδρα του δήμου και τα χωριά.

Επίσης, ο κ. Μυλωνάς, αποκάλυψε, ότι ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας, δεν θα αρκεστεί μόνο στο ραντεβού με τον Υπουργό Υποδομών, αλλά έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί και άλλα υπουργικά στελέχη για να συζητήσει και προωθήσει σοβαρά ζητήματα του δήμου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον Κρυμμένο Θησαυρό βρήκε το πλήρωμα 159 με θέμα «Θριντήδες» και υπεύθυνους τους Δημήτρη και Κωνσταντίνο Κουρμπανά. Tο κυνήγι για την εύρεση του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού ξεκίνησε λ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αργοστόλι παίχτηκε το τυχερό δελτίο της Κυριακάτικης κλήρωσης του Τζόκερ. Ένας υπερτυχερός θα εισπράξει το ποσό των 6.179.415,45 ευρώ, με το δελτίο να είναι ένα τυποποιημένο με . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θα συνεχίσουν και αυτή την εβδομάδα τις κινητοποιήσεις του οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Συγκεκριμένα όπως αποφάσισε σε συνεδρίασή του το ΔΣ του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι «την Δευτέρα 24-02, στο χρονικό διάστημα από 08:00 έως 15:00 θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στην περιοχή Οβρυάς λόγω ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θα συνεχίσουν και αυτή την εβδομάδα τις κινητοποιήσεις του οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Συγκεκριμένα όπως αποφάσισε σε συνεδρίασή του το ΔΣ του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν δίωρες στάσεις εργασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέα Αθανασόπουλου σύσκεψη με θέμα την υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την πρόληψη ζημιώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την 4η Μαρτίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω  θέματα: Η Σύστα
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search