ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Σύσκεψη για βελτίωση των διαδικασιών έκδοσης αδειών κυκλοφορίας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή της Διευθύντριας Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασιλικής Καραμπάτσου και εκπροσώπων εταιρειών εμπορίας αυτοκινήτου, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν προτάσεις βελτίωσης των διαδικασιών έκδοσης αδειών κυκλοφορίας και πινακίδων.
Στη συνάντηση κατατέθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις στα πλαίσια της συνεργασίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών  με τους επαγγελματίες του κλάδου εμπορίας αυτοκινήτων, με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών εξυπηρέτησης του πολίτη.
«Σκοπός μας είναι η Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών να γίνει μια πρότυπη υπηρεσία, όσον αφορά την εφαρμογή ψηφιακών πολιτικών για την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών, όσο και των επαγγελματιών της Αχαΐας» ανέφερε ο κ. Μπονάνος κατά τη συνάντηση, στην οποία εκ μέρους των επαγγελματιών συμμετείχαν οι, Ηλίας Λαζανάς, Ευστάθιος Δίπλας και Μιχαήλ Πέτρου.
Όπως πρόσθεσε ο κ. Μπονάνος, στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν πρωτοβουλίες που θα μεταβάλλον καθοριστικά την εικόνα της υπηρεσίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  Η κινητοποίηση των φορέων και των κατοίκων για ασφαλή – σύγχρονο οδικό άξονα Πατρών – Πύργου είναι επιβεβλημένη. Δεν μπορεί να είμαστε θεατές στην εκατόμβη αίματος και διαχρονι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Tην τήρηση κανόνων υγιεινής για την προστασία και την πρόληψη της μετάδοσης του νέου κοροναϊού, υπενθυμίζει τα υπουργείο Υγείας.   Ειδικότερα:   -Πλένουμε συχνά και σχολαστικά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Για τις έξι το απόγευμα μετακινήθηκε η εξέταση του/της προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Οι εξελίξεις με τη ραγδαία εξάπλωση του κοροναϊού στην Ιταλία έχουν σημάνει συναγερμό στην Ελλάδα. Με τους πολίτες να αναζητούν τρόπους να προστατευτούν όσο το δυνατόν καλύτερα απ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση έχει προξενήσει η δυσάρεστη είδηση με την 38χρονη μητέρα που κατέρρευσε στα Ψηλά Αλώνια, της Πάτρας μετά τις 11.30 το πρωί της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου 2020. Η Νεκταρία Κουτσούκου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

VΧειροπέδες σε έναν 17χρονο πέρασαν αστυνομικοί καθώς τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 30χρονο και τον έκλεψε. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο 17χρονος που συνελήφθη στο το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελική ευθεία για τη δημιουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Πάτρα προχωρούν οι αρμόδιοι. Σύμφωνα με πληροφορίες  η δομή θα λειτουργήσει σε ιδιόκτητο ακίνητο του Διεθνούς Οργανισμού
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search